leah (14) in

Omgangsregeling veranderen

ik wil fulltime bij mijn vader gaan wonen, maar ik weet niet hoe ik het aan mijn moeder moet vertellen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Myrthe
8 maanden geleden

Lieve Leah, Wat ontzettend goed dat je deze vraag hier stelt! Ik snap het heel erg goed. Ik heb zelf ook gescheiden ouders en mijn omgangsregeling was vroeger ook heel krom en ik had daar bij nader inzien graag iets van willen zeggen. Wat mij heel erg had geholpen is om dit niet alleen te hoeven doen. Vraag het misschien aan je docent op school, een vader of moeder van een vriendinnetje/vriendje, opa of oma of iemand anders bij wie jij je fijn voelt. Je zou dan samen met diegene het gesprek kunnen hebben met je moeder, dat geeft misschien… Lees verder »

Rudolf
8 maanden geleden

Hey Leah

het kan spannend zijn om je keuze aan te geven bij wie jij wil wonen en wat je daar mee moet doen het beste wat je er kan doen is er over praten met je moeder en vader als jij graag bij je vader wil wonen is dat jouw keuze en dit moet je dan ook niet zomaar opgeven maar praat er over dat is denk ik de beste manier om verder te komen en fulltime bij je vader te gaan wonen

Gr Rudolf

Leen
8 maanden geleden

Lieve Leah, Wat super goed dat jij hier op Villa Pinedo je verhaal met ons deelt! Ik denk dat het andere berichtje ook van jou is, dus daar ga ik ook even op in. Ik ben heel erg blij dat jij schrijft! Waarom? Omdat ik precies 10 jaar geleden, toen ik ook 14 was, een heel erg vergelijkbare situatie heb meegemaakt. Ik zat op het gymnasium, het ging niet lekker (ik had vooral op heel veel talen onvoldoendes) en ik voelde me nooit prettig als ik bij mijn vader was. Mijn vader is daar ook heel boos om geworden. Dat… Lees verder »