nono (9 jaar) in

Omgangshuis

Mijn mama is met mij en mijn zusje weg gegaan bij de man die zich mijn vader noemt
maar hij mishandelde ons. Nu moet ik naar het omgangshuis terwijl ik dit niet wil. Moet ik hem daar zien?

mijn moeder zegt dat dit moet maar ik wil en kan dit niet ik kan er niet meer over praten het doet te veel pijn om de pijn te laten verdwijnen voor even doe ik mezelf maar pijn

welke rechten heb ik?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Feline
Feline
9 jaren geleden

Lieve Nono, Wat naar dat je dit allemaal heb meegemaakt. Ik snap dat je veel pijn en verdriet hebt. Ik vind het ook erg om te lezen dat je om de pijn te laten verdwijnen jezelf soms maar pijn doet.. Misschien is het een idee op het moment dat je heel erg verdrietig bent hier met iemand over te praten waar jij je prettig bij voelt. (mama? lerares? een tante, opa ofzo?) je zegt al dat je praten moeilijk vind, dus misschien kan je ook je gevoelens op gaan schrijven in een dagboek op zo’n moment of muziek te luisteren… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi nono, Wat verschrikkelijk dat je vader jullie mishandelde. Ik snap goed waarom je nog liever geen contact wilt met je vader omdat het gewoon nog zo pijn doet. Het is niet niks wat jullie hebben meegemaakt. Ik weet zo niet wat je rechten zijn. Misschien kan je daarvoor contact opnemen bij een kinder rechts winkel. Hier onder staat een de link voor een artikel dat daarover gaat. http://www.villapinedo.nl//hulp-bij-hoorrecht En dit is de link van de kind er rechts winkel. http://www.kinderrechtswinkel.nl/ Misschien kan je samen met je moeder contact opnemen. Kijken wat er mogelijk is. Ik zou als ik jou… Lees verder »