Iris (10) in

Omgaan met onzekerheid

Hoe moet ik om gaan met de onzekerheid mijn ouders zitten in een time out die is net klaar en ze weten het nog niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Loes
4 maanden geleden

Hey Iris, Dankjewel voor het delen van jouw situatie hier op het forum van Villa Pinedo. Dat vind ik heel dapper van je. Mijn naam is Loes en mijn ouders zijn gescheiden toen ik 16 jaar oud was. Ongeveer een jaar daarvoor hebben ze ook een time-out gehad, die tijd vond ik ontzettend lastig dus ik herken je gevoel hierin zeker. Er werd bij ons thuis niet veel gepraat over de situatie en daarom voelde die tijd ook heel onzeker. Ik wist niet wat er mij te wachten stond, of ze ruzie hadden, waarom er een pauze nodig was en… Lees verder »

Femke
4 maanden geleden

Hey lieve Iris, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraagt stelt. Vervelend om te lezen dat je ouders net uit een time out komen en het nog niet weten. Ik kan goed begrijpen dat dit veel onzekerheid met zich mee brengt. Toen mijn ouders gingen scheiden ging er veel aan vooraf. Ze hadden vaak ruzie en waren het niet met elkaar eens. Dit gaf toen die tijd veel onzekerheid en ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ermee moest doen. Op een gegeven moment vroeg mijn moeder of alles wel goed met mij… Lees verder »

Ise
Ise
4 maanden geleden

Hey iris, wat jammer dat je ouders in een lastige situatie zitten en jij ook. Mijn tip is om vooral gewoon lekker jezelf te blijven en gewoon te denken: als je mensen me niet mogen kunnen ze meteen oprotten. Ik hoop dat het snel beter gaat