janice (15) in

Nu ik hem weer spreek

ik ben 15 jaar en had mijn vader de afgelopen 2 jaar niet gesproken. nu spreek ik hem weer maar ik voel me soms een beetje raar als ik bij hem ben… voor hem ben ik nog zijn kleine meisje maar klein meisje ben k niet meer, ik weet niet hoe ik anders over dit geveol kan gaan denken…. iemand tips op ervaring???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
1 jaar geleden

Hey Janice, Wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden voor deze vraag. Ik kan me voorstellen hoe je je voelt, want ik heb mijn vader ook een tijdje niet gezien. Dat was een paar maanden, maar het was toch gek om er opeens weer te zijn. De tijd verandert in twee jaar tijd natuurlijk, dus ik kan me voorstellen dat jullie band ook verandert (en hoe jij je voelt überhaupt). Mijn eerste gedachte is om met je vader te gaan praten. Of hem misschien een brief te schrijven, omdat dat net wat makkelijker kan zijn dan… Lees verder »

Tim
Tim
1 jaar geleden

Hoi janice ik ben Tim je ik heb misschien een nuttige tip maar je aan je moeder vragen en regelen dat je je pa weer kan zien ik heb medelijden met iedereen hier ❤️‍

Candice
1 jaar geleden

Hoi Janice,

Hartstikke knap, dat jij deze vraag durft te stellen op het forum. Ik had ook na een paar jaar geen contact met mijn vader te hebben, weer contact. Dat voelde voor mij ook heel raar aan, naar mijn idee miste ik die aantal jaren wel. Ik ben het gesprek met mijn vader aangegaan om uit te leggen dat ik mij een beetje gek voelde bij de situatie. Het was voor mij al een behoorlijk opluchting om het uit mijn systeem te hebben. Misschien helpt het om jouw gevoel te bespreken met jouw vader?

Liefs,

Candice