Floor (13) in

Nu al een kindje

Hi mijn ouders zijn nu net meer als een jaar gescheiden. Mijn vader woont nu ment zijn nieuwe vriendin die hij heeft leren kennen op werk in Slowakije. Zelf woon ik met mijn moeder in Nederland. Mijn vader heeft nu al een kindje van zijn vriendin. Hoe ga ik hier mee om❓❓❓

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
Priscilla
7 jaren geleden

Hey Floor..dat is lastig mijn ouders zijn nu 2 jaar uit elkaar en mijn moeder is nu ook in verwachting. Ik vind het leuk dat ik nog een zusje krijg maar het is toch gek….

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Floor, Fijn dat je ons forum hebt gevonden om deze vraag te stellen. Ik heb zelf gescheiden ouders en een halfzusje. Ik was acht toen zij kwam, maar mijn ouders waren toen al 4 jaar gescheiden. Uit jouw verhaal begrijp ik dat jouw ouders nu iets langer dan een jaar gescheiden zijn. Jouw vader woont in Slowakije met zijn nieuwe vriendin en kindje. Ik snap dat dat niet makkelijk is. Spreek/zie je vader nog wel eens? Misschien kunnen jullie gaan skypen, zodat jij ook jouw halfzusje/ -broertje kan zien. In de vakantie kan je misschien jouw vader opzoeken samen… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Lieve Floor, wat goed van je dat je je vraag wilt delen op dit forum! Wat een lastige situatie zeg. Het zal sowieso even wennen zijn dat je vader zo ver weg woont en je hem dus erg weinig ziet. Dan komt daar ook nog bij dat hij al een kindje erbij heeft gekregen met zijn nieuwe vriendin. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor jou heel vervelend is en naar mijn mening mag je er ook echt even niet blij mee zijn. Het Is goed en normaal om je af en toe boos of verdrietig te voelen. Je… Lees verder »