Hugo (10 jaar) in

Nooit meer

me moeder heeft een nieuwe vriend en ik vind het stom want ze had beloofd dat ze nooit meer verkeering nam
maar ze doet het toch F@#K dat moet ik me moeder laten
schrijf plz reachie terug!!!!!!!!!!! want F@#K scheiden

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ruby
ruby
7 jaren geleden

hoii hugo,

Dit is super vervelend voor jou dat snap ik helemaal mischien is het goed om met je moeder te praten over hoe je je voelt?

ik wens je veel kracht toe

groetjess

Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Hugo,

Dat is erg vervelend voor jou. Ik denk dat jou moeder dit in het verleden zei, omdat ze nog helemaal niet toe was aan een verkering. En dan zeg je weleens zo’n dingen, zoals: ”Ik ga nooit meer een verkering aan”.

Ik denk dat je moeder eindelijk weer gelukkig is bij een man. Dit is heel mooi voor haar. Dat maakt haar misschien ook weer gelukkiger. Natuurlijk is het voor jou wennen, dat begrijp ik helemaal. Toch zal het goed komen, geef het een kans.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Isa
Isa
7 jaren geleden

Hé Hugo,
Volgens mij begrijpen wij je allemaal wel. En het is een beetje balen dat ze de belofte heeft gebroken, ookal is het een moeilijke belofte om je aan te houden.
Ik denk dat jouw moeder al goed heeft nagedacht of ze het waard vond om de belofte te breken voor deze persoon. Dan moet ze wel echt gek op hem/haar zijn.
Dan heeft ze vast ook al nagedacht of jij met hem/haar zou klikken. Je kan haar wel vragen om het rustig aan te doen. Dan kan je rustig aan hem/haar en het idee wennen.
Succes!