Anoniempje (12) in

Nooit kiezen

Beste VillaPinedo en alle kinderen die dit lezen,

Mijn ouders zijn ongeeveer 1 jaartje geleden uitelkaar gegaan
ik heb zelf 1 broer van 14 en 1 jonger broertje van 9,
Wij hebben er soms nog last van en daarom vind ik hjet fijn dat VillaPinedo een website speciaal voor kinderen met gescheiden ouders opgericht, het begin is vooral wennen en daar heb ik soms nog last van, Mijn familie heeft er soms ook nog moeite mee zoals als ik ze op bezoek komen dan zien ze er maar 1.
Ik heb ook 1 keertje gehad dat ze elkaar niet wilde zien,
Ik hoop echt dat dit niemand mag overkomen gescheiden ouders, bij mij stond me leven op de kop toen ik het hoorde, Ik was boos maar vooral op me zelf ik dacht dat het mijn schud was omdat ik niet lief genoed had gedaan of niet goed luisterde,
Maar het is niet de schuld van de kinderen, maar je ouders kiezen er zelf voor.
Ze willen dit zelf ook niet en hebben er haast alles voor gedaan om niet te gaan scheiden, mijn ouders deden dat ook. ze moesten 1 keer in de 2 maanden naar iemand om over hun huwelijk te praten. Een tijdje ging dat goed en andere keren niet. ik ben zelf ook gewend om in een groot huis te wonen maar. Me vader bleef in het oude huis wonen en me moeder in een klein huurhuis.
Ik hoop dat jullie iets van mij gebeurtenis hebben geleert maar bij andere kinderen kan het ook anders verlopen, De vader gaat naar zijn eigen land of de moeder en wilt dan het kind mee, of er komt een vechtscheiding.
Je vader of moeder krijgen een nieuwe partner met soms kinderen, Mijn ouders hebben dat zelf niet.
Als je in een scheiding zit of er net uit bent
heel veel sterkte van mij toegewenst en ik wens je het beste

Je kan ook altijd bij villapinedo of je vrienden terechtt, Je kan er zelf ook met je ouders over praten wat jij ervan vind en hoe je je dan voelt. maar 1 ding moet je weten.. Je moet nooit tussen je ouders kiezen dat is het ergste van een scheiding.
Hopelijk hadden jullie er wat aan

Anoniempje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste anoniempje, Super bedankt voor je berichtje!! Ik vind het heel fijn dat je blij bent met Villa Pinedo, en je moet weten dag jij natuurlijk ook altijd met je vragen en problemen hier terecht kan. Ik ben het er helemaal mee eens dat je er als kind niks aan kan doen, en je moet je er niet schuldig over voelen. Je hoeft ook zeker nooit tussen je ouders te kiezen en het is niet jouw taak om je ouders gerust te stellen. Verder ben ik het er mee eens dat het heel goed is om er met je ouders… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Anoniempje!
Wat goed dat je dit bericht stuurt zeg! En vooral wat knap dat je jouw vervelende situatie kan omtoveren in een mooie hart onder de riem naar alle kinderen met gescheiden ouders. Ik denk dat heel veel kinderen iets zullen hebben aan jouw openheid en het delen van je verhaal.
Wat fijn om ook te horen dat Villa Pinedo jou een beetje kan helpen, dit hopen we nog heel vaak te kunnen doen.
Dankjewel voor je mooie bericht en voel je altijd vrij om nog iets te plaatsen!

Liefs Robin