Tygo#yolo (11 jaar) in

Nogal bang

Mijn ouders zijn nu net 2jaar gescheiden mijn moeder is nu net getrouwt en mijn vader heeft een vrindin maar ik ben nogal bang dat als ik er voor ga dat ik voor altijd bij mijn moeder ga wonen dat mijn vader heel boos gaat worden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tygo#yolo
Tygo#yolo
8 jaren geleden

Bedankt voor de lieve reactie ik heb gepraat met mijn moeder en ik ga voorlopig niet meer naar mijn vader

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Tygo,

Wat vervelend voor jou! Ik zou zeggen ga in gesprek met je vader over dit. Zeg hoe jij je voelt en dat je je zorgen maakt. Bespreek dit ook met je moeder. Dan komt het zeker goed!

Ik wens je veel liefs.

Groeten,
Anne

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Tygo! Wat vervelend dat je er bang voor bent om dit te vertellen! Voel je je niet op gemak bij jouw vader dat je liever niet bij hem wilt zijn? Het kan goed zijn om hier eens over te praten met jouw moeder, misschien kan zij jou hierbij wel heel goed helpen! Of misschien is er een andere persoon in jouw omgeving waarmee je hier goed over zou kunnen praten. Samen met deze persoon kun je dan kijken naar een mogelijke oplossing voor de situatie. Ik zou zelf jouw vader nog proberen een kans te geven. Mijn ouders zijn… Lees verder »

Nancy
Nancy
8 jaren geleden

hallo,
ik snap dat je bang bent dat je vader boos op je zal worden… maar waar wil jij nou het liefst wonen??…als jij het liefst bij je moeder wilt wonen zal je vader dat gerust respecteren.. het gaat tenslotte om waar jij en met wie jij woont…je vader zal daar gerust niet Boos om worden.. je kan altijd afspreken om in de weekenden naar je vader te gaan, of om het weekend dat zullen je ouders gerust bespreken.. veel succes