jasmijn (12) in

Nieuwe vriendin vader

Mijn vader heeft al een tijdje een nieuwe vriendin, ik heb haar nog nooit gezien. Maar dat mijn vader een nieuwe vriendin heeft waren mijn zus en ik per ongeluk achter gekomen. Ik was hier best verdrietig over en ik ben bang dat hij geen contact meer met ons zoekt. Ik vind het ook spannend om haar te ontmoeten, hoe moet ik hiermee omgaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
6 maanden geleden

Heyy, ik bergijp dat dit moeilijk is, ik heb zelf ook een stiefmoeder en ze is niet altijd even aardig, maar uiteindelijk raak je er sowieso aan gewend

Brent
6 maanden geleden

Hey Jasmijn! Wat vervelend dat het zo spannend is om de nieuwe vriendin van je vader te ontmoeten. Toen mijn ouders gingen scheiden kreeg mijn vader ook een nieuwe vriendin. Hij vond dat destijds heel spannend om aan mij te vertellen. Wij wisten natuurlijk ook allebei niet hoe het er vanaf toen uit ging zien. Misschien vindt jouw vader het wel net zo spannend om aan jou te vertellen. Misschien kunnen jij en je vader iets met elkaar delen zodat jullie wat minder gespannen hoeven te zijn over onbeantwoorde vragen. Het wordt vast een stuk minder spannend haar te ontmoeten… Lees verder »

Romy
6 maanden geleden

Hoi Jasmijn, Wat vervelend dat je daar per ongeluk achter bent gekomen. Ik snap helemaal dat je hier best verdrietig over bent en dat je bang bent dat jullie vader geen contact meer met je zoekt. Dat gevoel herken ik wel en dat kan best een lastig gevoel zijn hè? Toen mijn ouders net uit elkaar gingen, had mijn vader ook al heel snel een nieuwe vriendin. Ik vond dat toen ook lastig en ik vond het heel spannend om haar te leren kennen. Wat mij toen hielp, was door in het begin als ik dan naar mijn vader ging… Lees verder »

Lotte
6 maanden geleden

Hi lieve Jasmijn, wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo gevonden hebt om je vraag te stellen. Je vertelt dat je vader al een tijdje een nieuwe vriendin heeft en dat jij en je zus daar perongeluk achter zijn gekomen. Ik kan me goed voorstellen dat dat even schrikken is en dat je dat verdriet doet. Ik heb zelf ook al een paar keer meegemaakt dat een van mijn nieuwe ouders een nieuwe partner kreeg, en dit vond ik ook best lastig. Ik weet natuurlijk niet precies wat jouw gezinssituatie is en hoe lang jouw ouders al uit… Lees verder »

stefan
6 maanden geleden

. Hallo Jasmijn, Hele goede vraag heb jij gesteld. Ik ga mijn uiterste best doen om hem te beantwoorden. Ik snap als jij er achterkomt perongeluk dat jou vader een vriendin heeft best wel tot verdriek kan komen. Ik heb het zelf niet mee gemaakt, maar ik probeer het in te zien hoe het voor jou kan zijn. Ik heb bij mijn moeder gehad dat die een vriendje kreeg. Was ook even spannend. Bij mij zijn we langs geweest en ging alles goed. We hebben spelletje gedaan en in zwembad geweest. Voor mij was het leuk. En mijn moeder gaat… Lees verder »