Kimi (14) in

Nieuwe vriendin vader

Me vader heeft een nieuwe vriendin en me broer en ik hebben aan haar een gigantische hekel en ze kwam na dat we haar kenden 2 weken later bij me vader wonen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SarahJulia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sarah

Hoi Kimi! Wat goed dat je je zorgen deelt op het forum! Ik herken jouw situatie heel goed. Mijn moeder kreeg 7 jaar terug een nieuwe vriend en ik moest in het begin helemaal niks van hem hebben. Ik vond hem niet zo gezellig en vond dat mijn moeder beter verdiende. Hij was best vaak bij ons thuis en ik was altijd heel bot tegen hem, ik negeerde hem soms ook. Maar mijn moeder en hij hebben nog steeds een relatie en achteraf gezien heb ik best wel spijt van hoe ik toen tegen hem gedaan heb.. Doordat ik zo… Lees verder »

Julia

Hoi Kimi, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden om je verhaal op te doen. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor jou (jullie) erg snel is gegaan en dat het niet fijn is dat je niet aan deze nieuwe situatie hebt kunnen wennen. Ik kan me nog heel goed herinneren dat mijn vader een nieuwe vriendin kreeg, ik moest niks van haar weten en ik vond dat ze zich maar snel met mij dacht te kunnen bemoeien. Hier had ik echt geen behoefte aan! Wat mij toen heel erg heeft geholpen is naar mijn vader uitspreken dat… Lees verder »