Sara (19) in

Nieuwe vriend moeder

Mijn moeder heeft nu 6 maanden al een nieuwe vriend. Ik heb hier heel veel moeite mee. Ik heb vaak ruzie met mama over hem en dat doet me heel erg veel pijn. Onze band was zo sterk maar dat is nu een beetje weg door hem. Papa woont in het buitenland die zie ik bijna nooit. Ik weet allemaal niet hoe ik er mee om moet gaan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
9 maanden geleden

Hee Sara, Dankjewel voor het delen van jouw verhaal. Je vertelt dat je moeder een nieuwe vriend heeft, dat je vaak ruzie met haar hebt over hem en dat jullie sterke band nu een beetje weg is. Bij ons thuis was mijn broertje echt een vaderskindje en ik een moederskindje. Mijn moeder en ik deden veel samen en hadden een hele hechte band. Toen zij een nieuwe vriend kreeg, ging er ineens veel aandacht van haar naar hem. Ik vroeg aan mijn moeder of we nog dingen samen konden blijven doen, zonder hem. Mijn moeder deed dat door af en… Lees verder »

Rugilė
9 maanden geleden

Hi Sara, Wat een lastige situatie dat jouw band met je moeder hierdoor minder wordt. Wel heel goed van jou dat je zelf hulp zoekt over wat je in deze situatie kan doen! Ik herken de situatie goed. Mijn vader woont ook in het buitenland waardoor ik hem weinig zie. Ik woon bij mijn moeder met wie ik een hele goede band heb. Op dit moment heeft zij geen vriend, maar toen ze die wel had, had ik steeds veel ruzie met mijn moeder. Ik vond het heel lastig om een nieuwe person binnen te laten in ons leven en… Lees verder »

Quinty
9 maanden geleden

Lieve Sara, Wat dapper dat je je vraag hier op het forum hebt durven delen. Ik kan mij enorm veel vinden in wat jij verteld, en ik vind het enorm verdrietig dat jij dit helaas ook mee moet maken. Toen ik 9 was gingen mijn ouders scheiden en had mijn vader al snel een nieuwe vriendin, dit is uiteindelijk mijn stiefmoeder geworden en zijn ze getrouwd. Mijn moeder is een lange tijd alleen geweest, maar sinds 6 jaar heeft zij ook een vriend en zijn ze ook getrouwd, wat hem dus mijn stiefvader maakt. In het begin vond ik het… Lees verder »