Jack (16) in

Nieuwe telefoon

Ik woon bij mijn moeder, bij de rechter heeft mijn moeder en mijn vader een afspraak gemaakt dat mijn vader mij een telefoon met abbonement van 45 euro per maand vergoed.
Nu heeft mijn vader mij een telefoon met abonnement gekocht zonder overleg, de telefoon die ik gekregen heb is eigenlijk helemaal niet wat ik mooi en fijn vind, Tevens is deze telefoon totaal niet meer van deze tijd, model is al meer dan 2 tot 3 jaar oud, mijn vrienden op school lachen mij hiermee uit.

Het ergste is dat deze telefoon met abbonement een waarde moet hebben van 45 euro volgens de papieren van de rechtbank, maar wat blijkt bij het afsluiten was de waarde maar 22,50 euro. Heb hierover mijn vader Aangesproken, maar deze zegt dat ik blij moet zijn met het geen wat ik krijg! Punt , geen discussie mogelijk. Wat kan ik nu doen, heb hem al mondeling en per brief geschreven dat ik het niet eens ben met het geen wat ik gekregen heb, dat ik een toestel met een ander abbonement wil. ( heb nl veel belminuten en weinig internet), terwijl ik nooit bel en alleen app)
Wat het rare is….. mijn stiefzus heeft wel een telefoon gekregen van deze tijd, en deze telefoon Met abonnement kost haar 70 euro per maand, wat hij op mij heeft bezuinigd heeft hij aan mijn stiefzus extra erbij gegeven….. Pfff wat is het leven soms toch oneerlijk!!!! Wie kan mij raad geven wat ik moet en kan doen……… Alvast dankje wel.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
#123abc
#123abc
7 jaren geleden

Beste jack hij doet het vast omdat hij lief wil overkomen

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Jack, Wat lastig he altijd die afspraken waar iedereen zich aan moet houden. Ik kan je vader wel een beetje begrijpen als die zegt dat je blij moet zijn met wat je hebt, maar afspraak is afspraak en daar moet hij zich wel aan houden. Waarom zou je het voor je vrienden doen, en wat maakt het je uit dat ze je uitlachen , ik vind er niks raar aan , uitlachen komt alleen maar uit eigen onzekerheid. Goed dat je wel contact probeert op te zoeken. Je moet jezelf nooit vergelijken met een ander, maar 70 eu per… Lees verder »

Rosa
Rosa
7 jaren geleden

Beste Jack, Bedankt voor je bericht op ons forum! Slim dat je om advies komt vragen. Wat balen van die telefoon! Ik begrijp goed dat je het helemaal niet eerlijk vindt hoe dit is gegaan. Je had natuurlijk op een nieuwere luxere telefoon gerekend met meer internet. Een telefoon is natuurlijk hartstikke belangrijk op jouw leeftijd. Wat rot dat de rest van het geld naar je stiefzus is gegaan, dit voelt vast heel oneerlijk. Je zegt dat praten met je vader niet helpt, jammer zeg! Als je echt heel graag een duurder abbonement wil, raad ik aan om dit toch… Lees verder »