Dave (14) in

Nieuwe liefde van vader gaat te snel

Mijn vader en moeder zijn gescheiden al bijna 4 jaar.
Mijn vader is al langer aan date zoeken.
Nu heeft hij sinds paar weken een vrouw die in in onze omgeving woont in en kent van dating site .
En nu heeft hij mij en mijn broertje al verteld dat hij haar ziet en dat ze elkaar heel leuk vinden en dat ik haar met mijn broertje al snel ga of moet ontmoeten

Ik vind dit heel erg snel , wil dit niet .

Hoe weet hij nou al dat ze echt verliefd zijn zo snel ? En dat ik haar al moet gaan ontmoeten ? Is dit normaal ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoé
8 maanden geleden

Beste Dave, Wat goed dat je dit aangeeft en jouw vraag hier plaatst. Heel verstandig van jou om hulp te zoeken wanneer je het even niet weet 🙂 Ook heel vervelend om te horen dat het jou zomaar overkomt dat je vader een nieuwe liefde vindt…Het is heel begrijpelijk dat jij dit te snel vindt gaan en dat je dit soort vragen hebt. Het is heel normaal en het mag er allemaal zijn. Het feit jij het te snel vindt gaan betekend dat het even te veel is voor jou. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat mijn vader… Lees verder »

Anna
8 maanden geleden

Heey Dave, Wat super goed en dapper dat je je vraag hier op het forum hebt gesteld! Ik kan me heel goed voorstellen dat je het lastig vind dat je vader een nieuwe vriendin heeft en dat je het snel vind gaan. Het is ook helemaal niet gek dat je daar aan moet wennen en dat eerst een plekje moet geven. Ik herken mezelf ook in jouw verhaal. Mijn moeder kreeg een nieuwe vriend en dat ging ineens ook heel erg snel. Dat vond ik lastig om te accepteren en ik begreep ook niet helemaal waarom alles zo snel ging.… Lees verder »