(12) in

Niet zo goed

Ik ben 12 jaar en ik heb een vraag mijn ouders zijn al 11 jaar gescheiden en ik heb het er nog steeds moeilijk mee want mijn vader heeft een vriendin al 8 jaar en ik kom bijna niet meer bij mijn vader meer omdat hij dingen heeft gedaan die niet echt heel goed zijn want hij had 5 jaar geleden beloofd dat we naar Spanje gingen en dit jaar heeft hij vakantie wanneer ik en mijn zus naar school moeten en dit jaar gaat hij naar Spanje mijn vraag is wat kan ik doen zodat ik er niet teveel meezit?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve …, Wat goed dat je hierheen komt met je vraag. Wat vervelend dat je je vader niet zo veel ziet en dat hij zijn beloftes niet nakomt. Dat is teleurstellend, dat snap ik heel goed. Mijn vader gaat ook vaak alleen op vakantie met mijn stiefmoeder, en heeft dan ruzie met mama omdat zij ons dan maar op vakantie moet nemen. Dat is helemaal niet fijn, en ik was ook vaak teleurgesteld in mijn vader. Ik kon me daar erg druk over maken en zat er echt mee. Wat het beste heeft geholpen is een gesprek met mijn vader.… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Live Door, Bedankt voor je berichtje. Ik vind dat je je vraag heel duidelijk hebt gesteld, wat goed van je! Wat jammer dat je je vader al zo lang niet ziet en dat hij dingen heeft gedaan die niet goed waren, zoals niet nakomen van zijn beloftes. Dat kan heel erg veel pij doen. Als kind voelde ik mezelf ook heel erg gekwetst als mijn vader zijn beloften niet kon nakomen. Ik zat er toen ook heel erg mee en dacht er ook vaak aan. Misschien is het goed om jezelf meer af te leiden door leuke dingen t doen… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve, Bedankt voor je vraag op het forum! Ik snap heel goed dat je hiermee zit, wat een lastige en vervelende situatie. Heb je al eens gepraat met je vader hierover? Is er iemand die je kan vertrouwen waarmee je hierover kunt praten? Misschien kun je je gevoel opschrijven, en aan hem geven in een brief of iets. Dit is makkelijker dan het gewoon zeggen! Maar je moet er, zoals je zelf al aangeeft, niet te veel mee zitten, dus doe ook leuke dingen. En vertel ook aan je vader, als dit lukt, dat je er niet alleen maar me… Lees verder »