Britt (13 jaar) in

Niet verwacht

Hey. Ik wilde graag even wat kwijt. Mijn situatie thuis is niet zo fijn. Mijn ouders zijn nu een paar maanden uit elkaar en ik heb daar veel moeite mee. Ik zit in een depressie en heb tijden gehad dat ik alleen maar dacht aan zelfmoord. Maar even terug naar het scheiden. Omdat mn vader verliefd was geworden op een ander, had hij dat aan mn moeder verteld. Ik had het totaal niet verwacht. Ik had never iets van dat gemerkt. Ik voelde me dood van binnen. Gevoelloos. Ik heb er heel lang om gehuild. En ook niemand om me heen had het verwacht. Ik had/heb heel veel steun van de mensen om me heen. Maar buiten alles om, voel ik me altijd klote. Op school word ik regelmatig uitgescholden en eerst had ik daar geen moeite mee maar nu heel erg. Ik heb veel contact met mensen uit andere delen van het land omdat ik daar echt alles aan durf te vertellen. Mn ouders maken me soms in de war. Dan staan ze ineens weer te knuffelen in de keuken en op t andere moment ligt mn vader met n ander in bed.. Ik snap het niet meer.. Kan iemand me misschien helpen? xxx Britt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lize
1 maand geleden

hallo britt ik heb tips.
je kan er met iemand over praaten.
mijn vader en moeder zijn ook paar maanden en heb je een broer {tje} zus {je} die ook in de zelfde situwatsi zit kan je vraagen hoe zij /hij er mee ongaat .
je kan er school /midelbareschool ook over praaten

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Heeii britt, Toen mijn ouders waren gescheiden had ik t ook moeilijk net als jou ik dacht ook aan zelfmoord. Maar weet dat dat nooit de oplossing is. Dit is een vase en je gaat in die vase maar je komt er ook weer uit.. Mij hielp het erg dat ik met mijn vrienden ging praten en niet alleen maar praten maar ook weer eens gewn lol hebben!! Samen naar de film rond hangen in de stad. En als je in de war raak van je ouders dan zou in ze dat zeggen, en als je dat moeilijk vind kan… Lees verder »

evi
evi
9 jaren geleden

Hoi britt, Wat een heftig verhaal zeg! Ik snap je ontzettend goed. Mijn moeder werd verliefd op een ander toen mijn ouders nog bij elkaar waren. Ik had dat ook nooit verwacht. Dacht dat mijn ouders altijd bij elkaar zouden blijven. Ik schaamde mij er ook voor. En vertelde daar niemand iets over omdat ik bang was dat zij mijn moeder zouden veroordelen. Omdat ik dat ook eigenlijk deed. Ik vind het heel goed dat jij het wel aan andere vertelt hebt en dat je steun hebt. Ik hoop dat deze steun zal blijven en dat je nooit meer aan… Lees verder »