Anoniem... (12 jaar) in

Niet verdrietig

hoi,

Ik heb een paar dagen geleden gehoord dat mijn ouders uit elkaar gaan. Ik weet niet waarom maar ik ben niet zo verdrietig. Ik snap het niet! Maar misschien komt dat omdat ik het nog niet helemaal snap en begrijp. Hebben jullie dit ook? Zeg het alsjeblieft.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
8 jaren geleden

Hoihoi!

Het is super normaal dat je kei verdrietig bent, mijn ouders zijn nou ongeveer twee maanden uit elkaar. Ik heb het ook kei zwaar gehad! Ik heb het na een paar dagen geaccepteerd omdat je er verder toch niks aan kan doen! Je moet het maar over je heen laten komen en de positieve kanten inzien! Zoals, misschien wel dubbel cadeautjes of lekker twee keer op vakantie! Het verhuizen is alleen even raar! En dat je je ouders niet beide dag en nacht kan zien!
Succes!
Liefs

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Het is heel begrijpelijk dat je verdrietig bent. Je weet niet eens hoezo je ouders gaan scheiden.

Misschien moet je eens samen met mama en papa praten over de scheiding en vragen waarom ze uit elkaar gaan.

Het zal allemaal goed komen. Na een tijdje wen je eraan dat je ouders gescheiden zijn. Soms is het gewoon beter als ouders uit elkaar gaan. Ze zullen er altijd voor je zijn, ook al woon je niet meer met beide samen.

Ik wens je veel liefs.

Anne

Femke
Femke
8 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat goed dat je hier een berichtje plaatst! Wat vervelend voor je dat je ouders uit elkaar gaan. Persoonlijk denk ik niet dat het niet zo gek is dat je niet verdrietig bent. Ik had dat zelf ook niet zo erg, ik vond het alleen maar heel erg om te verhuizen. Dat was het. Dat mijn ouders uit elkaar gingen, dat deed me niet zoveel. Dat kwam later pas. Ook als mensen steeds aan me vroegen: ‘Goh Femke, gaat het wel?’, dan dacht ik: ‘Tsja, wat zou er moeten zijn?’ en ‘Waarom kijken jullie zo bezorgd?’. Het zou… Lees verder »