Jack (13) in

Niet prettig

Mijn ouders zijn toen ik 2 was gescheiden .mijn vader heeft een nieuwe vriendin ,maar ik voel mij niet prettig met haar in de buurt . En we weten ook niet wat er gebeurd is want toen ik haar voor eerst zag was ik 3 .
Nou zie ik haar niet vaak maar het valt niet ter vermijden zo als op sinterklaas, kerst, pasen en verjaardagen, en ik zie mijn vader al niet zo veel.
Heeft iemand tips hoe ik hier om moet gaan ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
7 jaren geleden

Hee Jack,
Wat rot zeg, dat je je niet fijn voelt bij haar.
Heb je wel eens met je vader overlegt hoe je je voelt en wat je hier aan kan doen?
Misschien, zoals Eva zegt, kun je er eens goed op letten wat het is waardoor je je niet prettig voelt, en hierna het dan over hebben samen.
Het kan zijn dat er onbewust dingen worden gedaan, die zij goed bedoelt, maar voor jou niet fijn overkomen.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Liefs Robin

Eva
Eva
7 jaren geleden

Hi Jack, Dit probleem herken ik. Mijn ouders zijn ook allebei toen ik 2 jaar oud was gescheiden en al snel kreeg ik stiefouders. Je schrijft dat je je niet prettig voelt bij haar in de buurt. En dat jullie je niet kunnen herinneren wat er gebeurd is. Goed, dat jullie hier al over hebben nagedacht. Doet ze dingen die je niet prettig vind? Ik vond het bijvoorbeeld niet prettig toen mijn stiefmoeder de badkamer in kwam toen ik stond te douchen. Of gedraagt ze zich alsof ze jouw moeder wilt zijn? Als je de volgende keer weer bij haar… Lees verder »