Jellybean13 (13 jaar) in

Niet meer

Hallo,
Ik ga deze vakantie vertellen tegen mijn vader dat ik niet langer naar hem toe wil.
Dit ga ik vertellen met mijn oom en tante erbij.
Nu weet ik alleen niet hoe ik mijn vader kan vertellen dat ik zijn nieuwe vriendin nooit aardig heb gevonden en dat ik niet meer naar hem toe wil.
Maar dat wil ik zeggen zonder hem te kwetsen.
Heeft er iemand tips?

Groetjes Jellybean13.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

er zijn 2 dingen die er kunnen gebeuren je vader vind het rot voor je en zoekt samen met jou naar een oplossing die voor beidew goed is en er blijft contact
of je vader word boos en neemt het op voor zijn nieuwe vriendin die kans is vrij klein maar mij wel over komen er is eigenlijk geen goede oplossing
ik zou het hem gewoon vertellen dat lucht heel erg op
bij mij is helaas het 2de gebeurd

veel succes

Nathalie
Nathalie
9 jaren geleden

Hoi anoniempje. Wat een lastige situatie zit je nu in zeg! Ik kan me voorstellen dat je het heel moeilijk vindt om hier eerlijk over te zijn naar je vader (en zijn vriendin). Laat ik voorop stellen dat het heel verstandig van je is om er iemand bij te laten zijn bij het gesprek tussen je vader en jou. Zo heb je altijd een vertrouwd persoon om op terug te vallen. Het is en blijf altijd belangrijk om de waarheid te vertellen en als jij je op dit moment niet fijn voelt bij je vader, moet je dat absoluut kunnen… Lees verder »

Nichal Joosse
Nichal Joosse
9 jaren geleden

Goedenavond Jellybean13, Wanneer je heel graag tegen je vader wilt zeggen dat je zijn nieuwe vriendin nooit aardig hebt gevonden en niet meer naar hem toe wil maar dat toch tegen hem wilt zeggen, werkt het altijd goed om een brief te schrijven. Zelf heb ik dat vroeger ook bij mijn vader gedaan, toen ik hem wilde laten weten dat ik zijn nieuwe vrouw totaal niet aardig vond. Benadruk zeker ook dat je wel gek bent op je vader, zodat het wellicht wat minder kwetsend overkomt. Je vader zal er uiteindelijk meer waarde aan hechten dat je eerlijk tegen hem… Lees verder »