Sanne (11) in

Niet meer zo vaak zien

Mijn vader heeft net een nieuw huis en als die klaar is mogen mijn kleine zusje en ik daar natuurlijk wonen met mijn vader, alleen ik ben bang dat ik mijn moeder of vader minder zie, maar natuurlijk is dat wel zo maar alsnog ben ik bang dat ik èèn van hun niet zo vaak meer zie

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
EsméeHannahGerjanCharlotteAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Esmée
Esmée

Lieve Sanne, Wat fijn dat jij je vraag aan ons durft te stellen! En wat vervelend om te horen dat je daar zo bang voor bent, maar als ik eerlijk ben herken ik dat wel hoor! Toen ik wat jonger was zat ik er ook heel erg mee dat ik mijn vader minder zou gaan zien, want ik zou nu maar 1 keer in de 2 weken naar hem gaan. Ik weet natuurlijk niet hoe dit bij jou is, maar ik kan wel mijn tips met je delen, die ik gebruik als ik één van mijn ouders heel erg mis.… Lees verder »

Hannah
Hannah

Hooi Sanne, Ik vind het heel goed dat je naar ons geschreven hebt! Verhuizingen zijn erg spannend, vooral met gescheiden ouders. Ik kan heel goed begrijpen dat dit misschien een beetje eng is. Ik ben denk ik wel meer dan 10 keer verhuist en ik ben ook vaak bang geweest. Ik had vragen zoals: blijf ik papa zien? Hoe ver is het naar papa? Wat gebeurd er als ik naar papa toe wil? Vaak bleef alles hetzelfde maar dan in een ander huis, maar toch komen die vragen en angsten vaak terug. Misschien helpt het wel als je aan je… Lees verder »

Gerjan
Gerjan

Hee lieve Sanne, Wat leuk dat je ons forum gevonden hebt voor je vraag! Wat leuk dat je vader een nieuw huis heeft waar jij en je zusje mogen wonen. Ik denk dat je vader er een fijne plek van zal maken voor jou en je zusje. Voor de rest hoef je niet bang te zijn dat je je moeder of vader minder ziet. Als je je moeder of vader mist spreek je af dat je die mag bellen als je ze mist. Zo heb je altijd je vader of moeder dichtbij je. Misschien is het ook goed om aan… Lees verder »

Charlotte
Charlotte

Lieve Sanne, Wat fijn dat jouw vader een nieuw huis heeft, en dat jij en je zusje daar dan ook mogen komen! Krijg jij dan ook n nieuwe kamer? Dat lijkt me wel heel spannend hoor… Ik snap wel dat je dan bang bent dat je een ouder minder gaat zien dan de ander, maar gelukkig kun je misschien wel bellen, of berichtjes sturen naar elkaar als je bij de andere ouder bent. En misschien kunnen je ouders wel afspraken maken dat jij elke ouder evenveel ziet. Weten je ouders dat je het zo spannend vind en bang bent? Misschien… Lees verder »

Anne
Anne

Hallo Sanne, Bedankt voor jouw bericht. Ik begrijp heel goed dat jij bang bent dat je een van de twee ouders minder vaak zult zien! Ik had tijdens en na de scheiding geen goed contact met mijn vader, dus het maakte mij niet uit om hem na de scheiding minder vaak te zien. Maar ik kan heel goed begrijpen dat jij als je goed contact hebt met beide ouders, bang bent. Wat ik dan ook in jouw situatie zou doen, ik zou voornamelijk dit bespreekbaar maken met je ouders. Ik weet uit ervaring dat het goed helpt om over zulke… Lees verder »