anoniem (11 jaar) in

niet meer naar huis komen

heey allemaal,
mijn vader heeft een inzinking gehad en hij zit er nog steeds in. mijn broers zijn allebei vrij agressief en dat steekt elkaar aan. mijn vader wil dat mijn moeder en ik niet meer naar huis komen voor zolang:( . best stom. ik heb mijn vader even geblokkeerd op whatsapp, zodat ik even geen last heb. iemand tips voor deze omstandigheden??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je bericht, en wat een lastige situatie! Ik ben het eens met het vorige bericht: Ik snap dat je vader jullie wil beschermen, maar ik denk ook dat het nog belangrijker is dat je elkaar blijft zien. Praat erover met hem. Dat gaat alleen niet als je hem blokkeert, maar ik snap wel dat je even rust wil. Je kan hem ook mailen, dat voelt misschien een beetje raar, maar dat laat wat meer ruimte tussen jullie. Je kan hem ook deblokkeren en gelijk vertellen dat hij je niet te veel moet storen. Je kan ook vertellen… Lees verder »

Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey anoniem,
Wat een vervelende situatie.
Aan de ene kant vind ik het goed dat jouw vader jullie zo beschermt, maar het is niet fijn om je vader en broers niet meer te zien.
Misschien is het wel fijn om te mailen of te bellen met je vader en broers. Zo blijft jullie band nog intact. Ik zou je vader ook deblokkeren. Het is beter om te vertellen waarom je even wat minder contact wilt. Dat begrijpt hij vast wel. Dat is beter dan helemaal geen contact meer.
Ik hoop dat het snel beter gaat.

Groetjes