Niet meer met ons bezig

Hoi ik ben karlijn,
Ik ben het meest bij mijn moeder. Mijn moeder heeft een vriend. Die vriend heet robert. Robert heeft problemen met zijn ex en dan moet mama met robert brieven maken. Ik heb het gevoel dat mama niet meer zoveel met ons bezig is. Robert woont ook bij ons en werkt hier eigenlijk woont robert in overijsel en ik in limburg. Ik heb er al vaak over gepraat met mama maar ze reageerd niet. Weten jullie wat ik kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Karlijn, Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je moeder niet meer zoveel aandacht voor jou heeft. Ik denk dat je moeder inderdaad heel druk is met de ex van haar vriend. Maar ik begrijp ook dat dit heel vervelend voor jou is. Misschien helpt het om een keer tegen haar te zeggen dat je iets wil zeggen en dat ze echt naar je moet luisteren en dan ook heel duidelijk tegen haar te zeggen dat je er echt veel last van hebt en dat je je er niet fijn bij voelt. Probeer dit wel op een moment… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Karlijn, Goed dat je hier je berichtje plaatst. Ik lees dat je het lastig vindt dat je moeder veel tijd besteedt aan haar vriend.Ik denk dat het het beste is om erover te praten. Dat heb je blijkbaar wel al vaak gedaan, maar zonder resultaat…. Dat is wel heel vervelend. Heb je echt duidelijk gemaakt dat je het gevoel hebt dat ze niet meer zo veel met jullie bezig is? Ik denk dat een moeder dat niet fijn vindt om te horen en ze wil er vast iets aan doen, want ze houdt natuurlijk wel van jullie. Probeer nog… Lees verder »