Noortje (10 jaar) in

Niet lief

ik vind mijn stief moeder niet lief

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
8 maanden geleden

Hey lieve Noortje, Wat goed dat je ons gevonden hebt! Super dapper. Ik snap goed wat je schrijft, ik vind mijn stiefvader ook niet lief. Ik ben wel een beetje nieuwsgierig waarom je je stiefmoeder niet lief vind.. Ik vind mijn stiefvader bijvoorbeeld heel stom omdat hij veel te streng is. En hij doet ook vaak lelijk en gemeen tegen mij en mijn broertje. Wat vind je zo niet lief aan je stiefmoeder? En zou je het misschien fijn vinden om vaker met iemand van villa pinedo te praten over je stiefmoeder, of over anders dingen die je stom of… Lees verder »

Stan
8 maanden geleden

Lieve Noortje, Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt. Ik vind het erg vervelend om te horen dat jij je stiefmoeder niet lief vindt. Kan je eens vertellen waarom jij je stiefmoeder niet lief vindt? Je bent niet het eerste kind die zegt dat die zijn stiefmoeder niet leuk vindt! Ik vond het ook best moeilijk om mijn stiefmoeder leuk te vinden. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik zo oud was als jij nu bent, namelijk 10 jaar. Ik heb nog twee broertjes en zij hadden hetzelfde gevoel. Wij vonden onze… Lees verder »

Anne
8 maanden geleden

Lieve Noortje, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden, en wat vervelend dat je je stiefmoeder niet lief vindt. Zou je kunnen vertellen waarom je haar niet lief vindt? Toen ik een stiefmoeder kreeg, vond ik dat best gek, want mijn vader was ineens verliefd op een andere vrouw, die niet mijn moeder was. En ik voelde me ook alsof ik de aandacht van mijn vader moest delen. Hoe is dat bij jou? Toen ik haar wat beter leerde kennen, zag ik dat mijn vader wel echt gek op haar was, en dat hij heel gelukkig werd van haar,… Lees verder »