lina (15) in

Niet kiezen

Mijn ouder zijn sinds oktober gescheiden ik heb er niet zoveel probleem mee alleen dat mijn vader in frankrijk woont en ik bij me moeder hier in nederland me broer woont bij me vader en ik vond het heel lastig om dus te kiezen tussen mijn ouder en ik heb er soms nog steetd veel moeite mee en soms voel ik me depri…ik heb ook niemand om er echt mee over te praten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
7 jaren geleden

Lieve Lina, Wat ontzettend lastig dat je ouders zo ver uit elkaar wonen zeg! Ik snap heel goed dat je het moeilijk vond om te kiezen, dat vond ik ook erg lastig. Ik snap daarom ook heel goed dat je je daar soms depri over voelt. Dat is heel logisch maar vooral super vervelend voor jou. Ik had zelf toen ik moest kiezen bij wie ik wilde gaan wonen erg veel last van schuldgevoel voor degene waar ik niet voor koos. Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar dan zou het kunnen helpen dat je er met jouw… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Lina, Wat vervelend dat je ouders zo ver weg van elkaar zijn gaan wonen. En heel vervelend dat je dus moest kiezen en dat je broer nu in Frankrijk woont en jij in Nederland. Want veel mensen hebben de grootste steun aan hun broer/zus. Maar misschien heb je een vriend/vriendin van je die ook gescheiden ouders heeft en waar je het ermee over kan hebben? Of anders een tante of oom of opa of oma? Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die gescheiden ouders hebben dus je kan het er met veel mensen over hebben die je misschien begrijpen… Lees verder »