Bibi (12) in

Niet gelukkig bij vader

Hey ik ben Bibi. 12 jaar oud en ik wil niet meer naar mijn vader maar het moet. En ik word daar heel verdrietig van. Ik blijf dan altijd maar gewoon op mijn kamer omdat ik daar niks te doen heb ik ben daar Gewoon niet gelukkig Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lieke
1 jaar geleden

Hee bibi K weet precies hoe jij je voelt k heb dit ook gehad toen k 12 was. Maar k heb even met mijn moeder zitten praten van wat het beste voor mij is. En toen heb k mijn vader een appje gedaan dat k wat minder maar hem toe zou komen. En toen had k veel gesprekken met CJG (centrum jeugd en gezin). Want k had er echt veel last van hoe mijn vader met mij om ging. En toen k 13 was had k besloten om uit huis tegaan bij mijn vader en k Ben super blij dat… Lees verder »

Robin
1 jaar geleden

Hoi Bibi! Wat rot om te lezen dat het je verdrietig maakt als je naar vader toe moet. Hoe komt het dat je niks te doen hebt bij je vader en je daar niet gelukkig bent? Is dat iets waar je met je vader, of met iemand anders, over kan praten? Ik heb na de scheiding een tijdje ook niet naar mijn vader toe gewild. Ik weet nog dat ik heel boos was, omdat hij alleen maar leuke dingen deed met zijn nieuwe vriendin. Toen ik daar met iemand over ging praten, kwam ik erachter dat ik eigenlijk niet per… Lees verder »

Sam
Sam
1 jaar geleden

Lieve Bibi,  Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en dat je je vraag stelt. Wat vervelend dat je je niet gelukkig voelt bij je vader thuis. Dat gevoel herken ik heel goed. Je bent niet alleen!  Toen ik zo oud was als jij wilde ik ook niet meer naar mijn vader toe. Ik moest toen volgens de omgangsregeling alsnog gaan. Als ik bij hem thuis was, dan verveelde ik me heeel erg. Ik heb alleen maar broers en die deden vooral dingen die ik niet leuk vond om te doen. En mijn vader deed eigenlijk ook nooit iets… Lees verder »