Anoniem (14 jaar) in

Niet echt soepel

hoi ik heb een probleem met mijn stiefmoeder.
ik en mijn stiefmoeder lopen niet echt soepel met elkaar. mijn vader en stiefmoeder willen dat ik meer ga praten maar dat vin ik heel moeilijk want ik ben bang voor hun reactie die ik dan krijg. en het gaat nu wel wat beter ( behalve da praten dan ) en mijn ouders zien het wel maar me stiefmoeder niet , en dat is juist het belangrijkste.

weet niet meer wat ik moet den om haar het te laten zien dat ik ben veranderd .

HELP !!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
8 jaren geleden

hoi dankjewel

ik ben heel blij da jullie een reactie hebben geschreven .
ik ga proberen om over me angst heen te zetten ik hoop dat als jullie nog meer tips hebben om de relatie te verbeteren willen zeggen misschien heb ik daar nog meer aan

nogmaals dankjewel ik hoop dat jullie nog meer tips hebben

-xxx- anoniem

Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag Anoniem, Bedankt voor het delen van je verhaal. Het is altijd goed als je geen sterke prater bent dat je je dingen typt zodat de wereld het nog steeds kan weten. Willen ze dat je meer gaat praten over algemene dingen of over iets anders? Dat is helaas het gedeelte dat ik niet volkomen begrijp. Is er een reden dat je bang bent voor hun reactie? Gelukkig dat het al wat beter gaat. Blijf alles gewoon uitschrijven of typen en probeer dat dan voor te lezen voor jezelf. Misschien wordt je dan ook meer spraakzamer omdat je dan precies… Lees verder »

Femke
Femke
8 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat dapper dat je hier om advies komt vragen! Vooral omdat je niet zo’n prater bent, is het juist goed dat je hier dan even je hart kunt luchten. Het klinkt inderdaad heel vervelend als je het gevoel hebt dat je steeds maar bang bent voor de reactie van je stiefmoeder en je vader. Wat wel fijn is, is dat zij en je vader graag willen dat je meer praat. Dat betekent dus al dat ze wel openstaan voor jouw mening en voor jouw verhaal. Ze zeggen zoiets waarschijnlijk niet voor niets, dus waarschijnlijk voelen ze dat er… Lees verder »