Marith (14 jaar) in

Niet bij hem wonen

He,
Ik ben een meisje van 14 jaar, ik woon in een gesloten inrichting en heb 2,5 jaar in de jeugdgevangenis gezeten omdat ze vinden dat ik agresief ben en problemen met mezelf heb. nou prima want daarvoor woonde ik thuis, mijn ouders waren gescheiden mijn vader was alcoholist nu mag ik bijna naar een normale inrichting en ze willen dat ik weet contact krijg met mijn vader maar ik wil het niet misschien omdat ik bang voor hem ben maar ik mis hem wel ik hou wel van hem maar ik durf niet bij hem te wonen is dat gek en dat niet ik doen moet ik het tegen de gezinsvoogd zeggen of tegen mij advocaat of moett ik ervoor zorgen dat ik niet naar de normale inrichting mag hebben jullie tips??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meike
Meike
7 jaren geleden

Hoi Marith, Je geeft zelf aan dat je graag naar een normale inrichting wil; wat ik me heel goed voor kan stellen. Ik denk ook zeker dat je dit moet doen. Zoals Nicoline al zegt krijg je dan hopelijk een iets normaler leven. Ik snap heel goed dat je het eng vind om je vader te zien maar besef je dat je echt niet gelijk bij hem zal gaan moeten wonen. Als je hem inderdaad ook mist en nog steeds van hem houdt zou ik er eens met een vertrouwenspersoon over praten. Vertellen dat je hem wel wil zien maar… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hi Marith, Ik heb niet zoveel ervaring met jouw vragen maar ik kan wel proberen om een beetje te helpen. Je zegt zelf dat je graag naar de normale inrichting wil en dat je er blij mee bent dat dat kan, dus ik zou ook vooral proberen om daar heen te mogen gaan. Ik denk dat je leven dan misschien iets normaler kan worden. Als je bang bent om je vader te zien is dat logisch, maar je zegt zelf al dat je wel van hem houdt en dat je hem mist. Misschien is het wel goed om hem een… Lees verder »