Anoniem (14 jaar) in

Niet al te best

Hallo allemaal,
Op dit moment is mijn thuissituatie niet al te best.
2 maanden geleden is mijn moeder er namelijk achter gekomen dat mijn vader vreemdging. Veel ruzies, tranen maar ook diepgaande gesprekken hebben plaats gevonden. Ik voel me klote, ik krijg veel steun van mensen alleen niet van de juiste persoon, ik bedoel iemannd die me begrijpt. ik vind het moeilijk met mn zussen te praten hierover.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve, Wat heftig om te lezen, ik snap super goed dat je je helemaal klote voelt. Er zijn zoveel dingen waar je je liever mee bezig houdt dan de scheiding. Heb je vrienden die hetzelfde hebben meegemaakt? Misschien een lieve docent, die je goed begrijpt op school? Ik snap super goed dat je even met iemand wil praten die je echt begrijpt. Zoals Eva al zei kan je Bobby worden, en je kan altijd nog een bericht plaatsen. Ik zou ook nog even goed nadenken om het er toch met je zussen over te hebben. Ik heb een zus, en… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Hi Anoniem, Bedankt dat je dit bericht met ons wilt delen. Vervelend dat jouw moeder erachter is gekomen, dat jouw vader vreemd gaat. Het zou fijner zijn geweest als jouw vader het eerlijk tegen jouw moeder had verteld. Ik begrijp dat je je klote voelt. Alsof jij en je zussen een uitlaatklep zijn. Je hebt vast andere dingen waar je je liever mee bezig houdt in plaats van de scheiding van je ouders. Misschien is het voor jou een oplossing om Bobby te worden. Zo krijg je altijd steun van een Buddy die jou helemaal begrijpt. Ik heb altijd mijn… Lees verder »