Niemand die me begrijpt

mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden en zit er nog zo erg mee! ik heb dingen gezien en gehoord tijdens de vechtscheiding. nee ik wil met niemand praten. wat mijn ouders doen is over elkaar leelijke dingen zeggen. heb al een rechtzaak gehad. alleen mijn moeder liegt en als er anderen zijn speelt ze leuk zo is ze niet. als ik dit aan mijn vriendinnen vertel geloven ze mij niet. iederen scheiding is anders en erg op ieder manier. en daarom kan ik niemand vinden die t zelfde heeft.. niemand die me s begrijpt. muziek ? wijnig liedjes over te vinden. ik wil niet met me ouders praten vind dit moeilijk… hebben jullie tips ? of herkennen jullie dit ? laat t weten! dankjewel.

Reacties

7 Reacties op "Niemand die me begrijpt"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nadine
Advies van jongeren
Beste anoniem, wat knap van je dat je hier hulp durft te vragen, Het klinkt inderdaad als een moeilijke en niet leuke situatie.. Je hebt gelijk als je zegt dat iedere scheiding anders is, maar 1 ding is hetzelfde: Leuk is het nooit. Dat je het moeilijk vindt om met je ouders te praten kan ik me voorstellen. Misschien helpt het je om alles wat je tegen ze zou willen vertellen op te schrijven in een brief? Als je er dan klaar voor bent kun je die ergens neerleggen (bijvoorbeeld op de keukentafel) zodat je ouders deze kunnen lezen. Zo… Lees verder »
Leeftijd
25
Felicia
Advies van jongeren
Lieve anoniem, bedankt voor je berichtje. Wat een heftige dingen zeg! Ik snap heel erg dat je er mee zit. Je zegt dat je niet met iemand wil praten, ik neem aan dat je bedoelt niemand die je kent. Bij Villa Pinedo zijn er kinderen (buddy’s) die ook gescheiden ouders hebben en waar jij je verhaal kwijt zou kunnen. Deze kinderen ken je niet persoonlijk maar ze zijn er speciaal voor jou. Op http://www.villapinedo.nl/buddy kun je je opgeven en zal er een geschikt iemand voor jou gezocht worden. Doe dit wel alleen als jij dit wilt. Zij zijn er alleen… Lees verder »
Emmeline
Advies van jongeren
Lieve anoniem, Dankjewel voor het delen van je berichtje! Ik hoop dat wij je een beetje verder kunnen helpen (: Ik vind dat een van de ergste gevoelens die er zijn: niet begrepen worden. Ik denk dat je met dat probleem nu precies op de juiste plek bent! Misschien is het wel wat voor je om een buddy te krijgen: https://www.villapinedo.nl/zoek-een-buddy/. Dit is een ander kind van gescheiden ouders waarmee je kunt chatten! Zijn er andere manieren van afleiding die je wel helpen? Sport, met vrienden afspreken, creatieve dingen oid. Ik snap dat je met niemand wil praten, ik wilde… Lees verder »
Leeftijd
15
Wesley
Advies van jongeren

Hey, ik ben die jongen van het verhaal van slapenloze nachten lowl. Je tips zijn handig thanks! Maar nu over jou, ik heb je verhaal 2x doorgelezen en had geen tip of iets. Totdat ik me iets bedacht. Heb je geen familielid waar je een hele goede band heb waarmee je hierover kan praten. Denk aan je opa,oma,oom of tante of misschien wel neefjes en nichtjes als je die heb. Ik hoop dat je hier wat aan heb
Gr wesley

Leeftijd
16
Jasmijn
Advies van jongeren
Lieve anoniem, Wat een nare situatie, en ik vind het zo erg voor je dat je je zo onbegrepen voelt! 🙁 Dat is één van de stomste dingen die er is vind ik… En ik herken het ook hoor, soms lijkt het alsof iedereen er anders over denkt en niemand echt luistert naar wat jij nou zegt. Je hebt ook helemaal gelijk, iedere scheiding is inderdaad anders. Ik merk dat ook zo erg bij Villa Pinedo, iedereen heeft een ander verhaal met andere details. Maar soms is het ook mooi om naar het algemene verhaal te kijken. Ook al hebben… Lees verder »
Leeftijd
22
Anna
Advies van jongeren

Hoi ik begrijp je helemaal!

Leeftijd
13
Sjoukje
Advies van jongeren

ik begrijp het helemaal bij mij op school kan ik er ook niet over praten want niemand begrijpt mij ik weet wel een liedje erover namelijk: mijn hele leven lang van kinderen voor kinderen maar je bent er misschien iets te oud voor.