Roan (10 jaar) in

Nare dingen

Hoi,
Vlak na mijn geboorte gingen mijn ouders scheiden. Nu 10 jaar later doet mijn vader heel vervelend tegen mij en mijn moeder. Hij zegt nare dingen bijvoorbeeld; hij noemt mijn moeder een psycho en mijn grootvader een idioot. En mijn vader drinkt heel
veel daardoor is hij zijn baan kwijt geraakt en moet hij zijn huis verkopen. Ik weet niet hoe ik hier goed om mee moet gaan gelukkig heb ik wel een kinderpsycholoog die mij helpt.
Ik hoop dat jullie advies kunnen geven en ik wens jullie veel sterkte met jullie eigen gescheiden ouders problemen.

van Roan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Hi Roan, Wat fijn dat je jouw verhaal deelt op het forum! Mijn ouders zeiden ook vaak nare dingen over elkaar waar ik bij was. Ik begrijp heel goed dat dat je erg verdrietig maakt. Het is in ieder geval al goed dat je ook hulp krijgt van een psycholoog. Ik schreef vroeger brieven aan mijn ouders, over dingen die mij verdrietig maakten. Als het nog niet lukt om met je vader in gesprek te gaan, zou jij ook een brief kunnen schrijven aan je vader. Je kunt een briefje schrijven waarin je beschrijft wat het met je doet dat… Lees verder »

Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Roan, Ik herken jouw verhaal heel goed. Mijn vader zei ook altijd hele nare dingen over mijn moeder en opa en oma waar ik gewoon bij was, heel vervelend! En wat nog vervelender was, was dat ik er niks over durfde te zeggen tegen hem. Want dan had ik het gevoel dat ik mijn moeders kant koos, misschien herken je dat wel. Misschien kun je samen met je kinderpsycholoog een plan maken hoe je het toch zelf tegen hem zou kunnen zeggen dat je het niet prettig vindt. Als dat niet lukt zou zij of hij het misschien ook… Lees verder »