Janine (14 jaar) in

Naar mijn vader?

Hallo
Ik zit er de laatste tijd vaak over na te denken om naar mijn vader te verhuizen. Mijn moeder en ik maken erg veel ruzie, terwijl we dat vroeger nooit deden. Ik besta alleen maar voor klusjes en verder niets. Ook is mijn moeder heel arm, in september gaat ze ontslagen worden van haar baan dus dan hebben we nog minder geld. Dit terwijl mijn vader gemakkelijk 2x per jaar op vakantie kan. Ik heb gewoon het gevoel dat mijn vader beter voor mij zou kunnen zorgen, alleen ben ik ook niet echt goed bevriend met mijn vader. Voor de scheiding (ongv 2 jaar geleden) had ik een hekel aan mijn vader en was mijn moeder mijn beste vriendin, maar nu ik ouder ben realiseer ik me dat mijn vader eigenlijk best wel aardig is. Ondanks dat ga ik niet heel erg vaak naar mijn vader omdat ik dan elk weekend mijn spullen in en uit moet pakken.
Ik weet niet echt een goede manier op deze post te eindigen, dus doe ik dat hier maar.
Janine

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Janine,
Wat vervelend dat je het niet meer zo leuk hebt bij je moeder.
Ik denk dat als je bij je vader gaat wonen, de band met je vader sterker wordt. Daar hoef je denk ik niet heel bang voor te zijn.
En als het niet werkt dan kan je ook weer terug naar je moeder gaan of de ene week bij je vader en de andere week bij je moeder gaan.
Succes!
Groetjes Nicoline

Dorris
Dorris
7 jaren geleden

Lieve Janine, Ik ben een meisje van 19 jaar, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was. Ik ben vanaf mijn 12de bij mijn vader gaan wonen omdat ik het niet meer goed met mijn moeder kon vinden en het niet werkte. Voorheen kwam ik ook niet veel bij mijn vader en kende hem amper. Ik wist niet voor hoelang ik naar hem toe zou gaan, 6 maanden, 1 jaar, voor altijd? Het is heel moeilijk voor ons allebei geweest omdat we elkaar helemaal niet goed kende maar we zijn er allebei zo sterk uitgekomen, het heeft mij heel erg… Lees verder »