Evi (12) in

Naar en verdrietig

Mijn ouders hebben al een tijdje ruzie. Mijn vader denkt dat mijn moeder vreemd gaat en dat is zo stom! ik voel me de laatste tijd zo naar en verdrietig! Vanwege mijn ouders die willen scheiden. Heeft iemand tips waardoor ik me beter voel?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
simoneGerjankayleeDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
simone
simone

Lieve Evi, Wat knap dat jij jouw verhaal hier wilt delen op het forum. Wat vind ik het vervelend om te lezen dat jij je de laatste tijd zo naar en verdrietig voelt. Het is helemaal niet gek dat jij je zo voelt als je ouders gaan scheiden, dat is ook helemaal geen fijne situatie. Heb jij mensen in je omgeving waarmee je hierover kan en wil praten? Ik had altijd een hele lieve oma waarmee ik kon praten. Zo kon ik even mijn hart luchten waardoor ik mijzelf ook weer beter voelde. Daarnaast schreef ik altijd en eigenlijk nu… Lees verder »

Gerjan
Gerjan

Hee Evi, Wat goed van je dat je op ons forum je vraagt stelt! Inderdaad een nare situatie zit je in. Ruzie is nooit leuk, zeker niet als het om je ouders gaat. Mijn ouders maakte voor de scheiding ook veel ruzie, dagelijks hadden ze ruzie met elkaar. Bij mij was het andersom. Mijn vader ging vreemd en hier kwam men moeder na de scheiding pas achter. Om blij en positief te blijven ging ik veel met men vrienden leuke dingen doen. Ook dacht ik vaak aan de dingen die ik zelf leuk vond. Ging me bezig houden met dingen… Lees verder »

kaylee
kaylee

Lieve Evi, wat ontzettend fijn dat je jouw gevoel en verhaal hier even kwijt kan. ik kan heel goed begrijpen dat je dit heel vervelend vindt. mijn moeder heeft zelf ook mijn stiefvader destijds ervan beschuldigt dat hij vreemdging, maar zoiets zou hij echt nooit doen. dat vond ik ook zo stom van mijn moeder dat ze dat toen zei, en ik begreep er niks van. nu zeggen mensen soms dingen, vanwege eigenlijk hele andere redenen, en hoeft dit niet te maken te hebben met de persoon die beschuldigt wordt, maar eigenlijk gewoon met hun zelf. dat je ouders gaan… Lees verder »

Dolores
Dolores

Lieve Evi, wat een nare situatie zeg en wat ontzettend dapper van je dat je hier een berichtje achterlaat! Ik weet hoe het voelt als je ouders veel ruzie maken en je er heel verdrietig van wordt. Je wilt natuurlijk niet dat je ouders gaan scheiden. Heb je met mama en papa gepraat over dat je je verdrietig voelt? Dat zou vast fijn zijn, want omdat zij zo onzeker zijn dan kan het zijn dat ze even vergeten dat jij je ook verdrietig voelt. Mijn papa en mama vergaten dat heel erg. Want zij waren verdrietig dus ze vergaten te… Lees verder »