anna (13 jaar) in

musical

Ik zit in groep 8 dus ik heb een musical en ik wil dat mijn ouders er allebei zijn maar mijn stief moeder en mijn vader zeggen als mijn moeder komt dan mag ik niet naar de musicalweet iemand raad ????

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
N............................
N............................
9 jaren geleden

Hoi Anna.
Ik weet niet of je het wil gebruiken.
Maar misschien is het iets om dan te zeggen.
Nou als je dat vind.
Vind je het dan niet leuk om te komen kijken.
En wil je mij ook pijn doen om mij niet te laten komen.
Is dat wat je wil.
Groetjes N………………..

Wendy
Wendy
9 jaren geleden

Hey Anna! De tip is al vaker gegeven maar ik zou ook aan iemand van school vragen je hierbij te helpen. Misschien vind je dat wel eng en moeilijk. Dat is heel begrijpelijk. Zoek dan iemand uit waar je goed mee overweg kan en die je vertrouwt. Als je het lastig vindt, vertel dit dan ook aan diegene. Is er iemand in de familie van de kant van papa waar je goed mee kan praten? Dat is ook nog een idee, niet alleen voor deze situatie maar ook voor andere dingen waar je mee zit. Weet je wat ook kan… Lees verder »

Eva
Eva
9 jaren geleden

lieve Anna… wat maken grote mensen er soms toch een puinhoop van he? en wat maken ze het met HUN puinhoop jouw moeilijk!!! en zo moet het niet! De groep 8 musical is een mijlpaal in jouw leventje.. en zo komen er nog meer! En op die mijlpalen wil je de mensen bij je die van je houden en waar jij van houdt! en zo hoort het ook. maar makkelijk is het zeker niet.. Ik ben inmiddels zo’n groot mens… maar ook nog steeds kind van gescheiden ouders… en ook ik wilde bij alle mijlpalen allebei mijn ouders!! (stief ouders… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Anna, Ah, wat leuk dat de schoolmusical eraan komt! Ik vind het daarom ook heel rot om te lezen dat jouw vader en stiefmoeder zeggen dat ze niet willen dat je moeder ook komt. Voor jou is het natuurlijk een belangrijke en leuke afsluiting van de basisschool, iets wat je nooit meer zo gaat meemaken. Het is juist een moment om trots op jezelf te zijn, maar ook een moment voor jouw ouders om trots op jou te zijn. Samen. Jij bent wat hun verbindt en ze hebben iets heel moois samen op de wereld gezegd: jij. Ik sluit… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hee Anna, Dankjewel voor je berichtje op ons forum 🙂 Wat leuk dat je binnenkort een musical hebt! Tegelijkertijd vind ik het heel naar voor je dat je zo tussen je beiden ouders wordt geplaatst. Je wil helemaal niet kiezen en ik begrijp heel goed dat je wil dat allebei je ouders naar jouw musical komen kijken! Als tip geef ik dat je de open brief van Villa Pinedo aan jouw stiefmoeder en vader te laten lezen. In deze brief schrijven kinderen en jongeren aan gescheiden ouders hoe een kind zich voelt en hoe het is om te moeten kiezen… Lees verder »