Emma (9) in

Moeite met wisselen

Ik heb vaak moeite met wisselen
wat kan ik eraan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yara
Yara
7 jaren geleden

Lieve Emma ik heb er ook heel erg veel moeite om naar mijn vader te gaan maar misschien moet je er met je vader en moeder over praten dat heb ik ook gedaan en het werkte echt. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Heel veel liefs Yara

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi Emma, wat goed van je dat je je vraag stelt op dit forum. Ik heb zelf niet zo veel ervaring met wisselen. Ik woonde bij mijn moeder, maar mijn vader haalde me drie keer per week op uit school en bracht me dan na het avondeten weer naar mijn moeder. Dit heb ik altijd heel fijn gevonden: ik had één plek waar ik al mijn spulletjes had en ik zag mijn vader regelmatig. Toch denk ik achteraf dat dit ook niet altijd een helengoede situatie was. Mijn vader kon mij nooit naar bed brengen, wij zater nooit s avonds… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Emma, Ik zie dat je moeite hebt met het wisselen. Daar had ik zelf in het begin ook moeite mee. Elke keer weer spulletjes mee sjouwen, soms wat vergeten en weer wennen aan andere regels. Ik werd er heel onrustig van. Wat kan helpen is om het voor jezelf duidelijk op de schrijven; maar bijvoorbeeld een lijstje met spulletjes die je echt niet moet vergeten. Pak ruim van te voren je tas, want met haast vergeet je ook sneller iets. Verder kun je misschien ook aan je ouders vragen om je te helpen. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld in het… Lees verder »