Robyn (11) in

Moeite met de scheiding

Ik lig in een moeilijke situatie, mijn ouder liggen in een scheiding. En ik vind het moeilijk om er mee om te gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bibi
8 maanden geleden

Hi lieve Robyn, dankjewel voor het delen van jouw ervaring op het Forum van Villa Pinedo. Dapper dat je iets over de scheiding van jouw ouders wil vertellen. Mijn ouders zijn ook gescheiden, nu al bijna 10 jaar geleden. Ik vond en vind het soms nog steeds moeilijk om er mee om te gaan. Zelf moest ik misschien nog wel het meest wennen aan het wisselen en dat mijn ouders zoveel gedoe hadden met elkaar over bijvoorbeeld geld. Ook kon ik mij niet goed concentreren op school. Hoe is dat voor jou? Naar mate er meer tijd overheen ging begon… Lees verder »

Nynke
8 maanden geleden

Hi Robyn,
Wat een vervelende situatie 🙁 Ik kan me goed voorstellen dat je dat moeilijk vindt!

Mijn ouders zijn ook gescheiden, toen ik 12 was. Ik heb daar ook veel last van gehad! Ik vond het vele verhuizen en steeds heen en weer moeten het moeilijkst. Wat vind jij het moeilijkst?

Wat ik veel deed toen ik het moeilijk had, was in mijn dagboek al mijn gedachten en gevoelens opschrijven. Het was fijn om dat er allemaal uit te gooien.

Veel liefs Robyn, het komt uiteindelijk allemaal goed!

Dikke knuffel van Nynke.

Saar
8 maanden geleden

Hey lieve Robyn! Fijn dat je het forum hebt gevonden, je bent hier op de juiste plek Knap van je dat je deelt dat je het moeilijk vindt. Het eerste wat ik je wil meegeven is dat je zeker niet de enige bent. Er zijn heel veel andere die moeite hebben met de scheiding van hun ouders en dat is totaal niet gek. Wat zijn de dingen waar je nu het meeste moeite mee hebt? Zelf vond ik het lastig om mij voor te stellen hoe het zou zijn na de scheiding van mij ouders. Hoe zou het gezin er… Lees verder »