Rens (9 bijna 10) in

Moeilijk praten

Ik vind het moeilijk om te praten over dingen die ik moeilijk vind hebben jullie soms tips ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
7 jaren geleden

Hoi Rens, toen mijn ouders besloten uit elkaar te gaan was ik ongeveer net zou oud als jij. Het is fijn als je met iemand die je heel goed vertrouwd gaat praten zoals: je oma, opa, vader, moeder, juf, meester of zelfs met iemand die je helemaal niet kent maar dat je gewoon even kwijt wil wat je dwarszit ik zelf ga ook naar een pyscoloog en tot nu toe heeft het geholpen Dus dit zijn mijn tips. Veel sterkte er mee en vergeet niet “jij bent niet de gene die alles fout doet, en blijf in jezelf geloven”

Anoniempje
Anoniempje
7 jaren geleden

Je bent zeker niet de enige ik vind het ook moeuelijk om over mijn gevoelens te praten… ik prop ze vaak ook op … maar dat is ook niet goed voor je.
Ik hoop dat het verder een beetje goed met je gaat <3 we moeten ons een beetje sterk houden.

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi Rens, Soms kan het heel moeilijk zijn om te praten over dingen die je lastig of verdrietig vind. Maar hoe vaker je dit oefent hoe makkelijker het gaat. Ik vertelde vroeger nooit iets terwijl ik wel veel vervelende dingen aan mn hoofd had. Nu vertel ik veel aan vriendinnen en ik merk dat dit me heel erg helpt. Onthoud maar dat niks raar is om te vertellen en dat verdriet hebben of bang zijn ook iets is dat normaal is en dat veel mensen kunnen herkennen. Gewoon doen! Niemand zal het gek vinden wat je vertelt als je het… Lees verder »

Jamila
Jamila
7 jaren geleden

jaa zeker: gewoon doen alsof je in je dagboek schrijf en je verstand op 0 zteen