Linde (14) in

Moeilijk om steeds van plek te wisselen

Heyy heyy

Mijn ouders zijn deze zomer gescheiden half jaartje dus al. In het begin lukte het wel allemaal maar nu.. ik heb geen eigen plek terwijl mijn ouders zeggen van wel. Ik kan niet meer elke week verhuizen het doet te veel pijn elke keer huilen en nogmaals huilen en dan voel ik mij zo zwak want ‘ huilen is voor baby’s’ Ik geraak er zo overstuur van van elke week verhuizen de ene ouder missen. Het liefste wil ik altijd bij mama blijven wonen maar dat gaaat jammer genoeg niet omdat ze geen ruzie hebben zeggen ze. Als ik met mama over praat hakkelt ze metteen af. Deze situatie voor mij is gewoon niet meer haalbaar en mijn ouders doen er niks aan als ik het vertel..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Lotte
4 maanden geleden

Beste Linde als je moeite hebt met wisselen heb ik wat tips zoek afleiding twee ontspan drie knuffel met huisdieren

Josha
4 maanden geleden

Hi Linde, Wat goed dat je een bericht schrijft en om tips vraagt! Een moeilijke situatie is dit.. Toen mijn ouders gingen scheiden vond ik het ook altijd verschrikkelijk om naar m’n vader te gaan. Ik miste m’n moeder dan veels te erg, dan huilde ik elke avond. En huilen mag, iedereen, jong en oud. Het is juist een opluchting. De hele tijd m’n spullen heen en weer brengen voelde alsof ik elke keer aan het verhuizen was. En ik geen echte eigen plek had. Vervelend dat je het gevoel hebt dat je ouders niet naar je willen luisteren. Ik… Lees verder »

Selina
5 maanden geleden

Lieve Linde

Wat een moeilijke situatie heb je zeg. Het is niet fijn als je ouders je niet begrijpen. Ik zou er wel over proberen te praten dat helpt echt, maar je mag gewoon huilen het is echt niet erg en het oplucht echt. Ik zou het er misschien met je familie of vrienden er over hebben
Of misschien met een bidy die kan je tips geven.

Je mag ook altijd naar mij reageren om er met mij over te hebben als je dat wilt dan

Linde
5 maanden geleden
Reply to  Selina

Heyy dankje voor je reactie. Als ik met papa erover praat heb ik een gevoel van niet geaccepteerd worden. En mama.. ze is meer bezig met Tinder dan met haar eigen kinderen we hebben het al veel verteld maar ze luisterde niet. Tegen de enigste waar ik soms iets tegen zeg is mijn zus maar dat is vaak heel moeilijk want ze is eigenlijk een halfzus en blijft alleen ben mama en de helft van de tijd zit ze aan de andere kant van België voor haar lief wat ik ook snap want ze is 20. En dat zegt ik… Lees verder »

Meike
5 maanden geleden

Hey Linde! Heel goed dat jij jouw verhaal met ons deelt. Maar wat super stom zeg dat jouw ouders gescheiden zijn. Het is heel normaal dat je zo verdrietig bent hoor. Ik was in het begin ook zo van slag en ik heb ook super veel gehuild. Ik vind niet dat huilen voor baby’s is, huilen kan juist heel erg opluchten. Heb jij bij beide ouders een eigen slaapkamer? Misschien is het leuk om deze een make-over te geven, helemaal zoals jij het wilt, zodat jij je eigen plekje zelf maakt. Jij bent het kind en ik vind niet dat… Lees verder »