ilse (11 jaar) in

Moeilijk

hoi allemaal
sins ik 8 ben zijn mij ouder gescheiden dit jaar met Vaderdag
ben ik niet naar mij vader geweest dat vond ik best wel moeilijk dat ik me vader niet zag toen het Vaderdag was

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lieve
Lieve
7 jaren geleden

Hoi Ilse, Het moet heel vervelend zijn geweest om je vader niet gezien te kunnen hebben op vaderdag, ik ben er zelf ook niet bij geweest. Maar ook al ken ik jou of jou ouders niet ik weet wel dat elke ouder zielsveel van zijn kind hoort te houden. En dat is bij jou ouders vast ook zo. Mijn vader zegt altijd tegen mij dat ik mag langskomen waneer ik wil en dat geeft me een sterk gevoel. Jou ouders houden vast heel veel van je en ik weet zeker dat als jij een keer naar je vader/moeder wilt dat… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Ilse,
wat vervelend dat je je vader niet kon zien op vaderdag!
Heb je al tegen je moeder gezegd dat je dat vervelend vond? Misschien als jij zelf tegen haar zegt dat je het vervelend vindt als je je vader niet kan zien op vaderdag, dat ze dat wel begrijpt! Zij wil jou waarschijnlijk ook het liefst bij zich op moederdag!

Succes,
Groetjes Nicoline

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hoi Ilse,

Bedankt voor je berichtje op ons forum.

Ik kan me voorstellen dat je het moeilijk vond dat je je vader niet hebt gezien op vaderdag. De meeste kinderen zien hun vader wel op vaderdag en dan is het stom als dat bij jou niet zo is. Misschien kan het je helpen om hier met iemand over te praten. Ook kan het fijn zijn om op een dag als vaderdag je vader te bellen als je niet naar hem toe kan.

Heel veel sterkte!

Liefs,
Lynn