suze (13) in

Moeder vraagt veel dingen

mijn moeder vraagt dus veel dingen aan mij bv vouw je de was ff op? of wil je even stofzuigen? zelf gaat ze dann roken en toekijken en zeggen wat ik verkeerd doe inplaats van te zeggen dannkje! ik voel me dan een slaaf iemand tips>?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Samantha

Lieve Suze, Wat goed dat je je vraag hier aan ons durft te stellen zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je het niet fijn vindt continu klusjes te moeten doen en dan niet eens bedankt te worden daarvoor. Ik moest vroeger ook wel klusjes doen in huis, en vond dat ook niet altijd even leuk. Maar ik denk dat iedereen dat wel eens moet doen, dat hoort er een beetje bij. Zo leren we wel hoe het allemaal moet, en dat is toch best makkelijk voor als je later op jezelf gaat wonen haha 🙂 Maar het feit dat… Lees verder »

Anique
Anique

Lieve Suze, Dankjewel voor je berichtje op het forum, wat fijn dat je dit met ons wilt delen! Ik snap heel goed dat je het vervelend vindt als je moeder je een klusje geeft en je hier niet voor bedankt. Helaas horen klusjes er wel bij, ook al is dit niet leuk. Vroeger merkte ik ook wel eens dat ik het vervelend vond als er alleen tegen me gezegd werd wat ik fout deed, in plaats van wat ik wel goed deed. Op gegeven moment vond ik dit zo vervelend dat ik dit tegen mijn ouders heb gezegd. Door op… Lees verder »