Anoniem (15 jaar) in

moeder verrassen

Hallo,
Sinds mijn ouders zijn gescheiden heeft mijn moeder een beetje last van geldproblemen, niet heel extreem gelukkig. Maar we hebben een zware periode achter de rug en ik ben met mijn moeder broertje en broer al heel lang niet op vakantie geweest, en het is echt onze wens om in de zomervakantie, in eigen land is ook prima, met zijn vieren een weekje weg te gaan. Het probleem is dat het gewoon niet zo goed kan met het geld, terwijl we met mijn vader ieder jaar 2 weken weggaan.. En ik gun het mijn moeder ook zo erg. Weet iemand dus hoe we zo goedkoop mogelijk een paar dagen weg kunnen? Misschien een rare vraag maar ik wil me moeder er gewoon graag mee verrassen 🙂

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
thijs
thijs
8 jaren geleden

wat je kan doen is last minute bij Ryanair boeken 1 of 2 weeken vantevooren want soms is dat 2 euro voor een retour

Dara
Dara
8 jaren geleden

Wat lief van je dat je hier zo mee bezig bent. Hierbij wil ik wel zegen dat het belangrijk is dat je weet dat dit niet jouw verantwoordelijkheid is. Maar dat meegenomen is het nog steeds erg lief en leuk van je dat je zo wilt helpen. Ik zou zeggen, kijk gewoon even rond op het internet. Google bijvoorbeeld ‘goedkope vakanties Nederland’. Wat sites die ik zo heb gevonden met leuke, goedkope opties zijn de volgende: http://www.vakantiediscounter.nl/nederland/?utm_expid=16076487- 33.F0QJ2oYrSxebfcUm6VTGgA.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F https://www.prijsvrij.nl/vakanties/nederland/resultaten Er zijn natuurlijk ook nog meer opties. Bijvoorbeeld als je familie of vrienden hebt met een (vakantie)huisje, dan kan je vragen… Lees verder »

Nina
Nina
8 jaren geleden

Hi Anoniem, Dankjewel voor je berichtje op ons forum! Wat ontzettend lief van jou dat je jouw moeder wilt verassen. Ik vind het lastig om te bepalen waar je voor een laag budget op vakantie kan gaan voor een paar dagen. Wel is het zo dat het weer beter gaat worden nu en dat het heerlijk is om dan naar het strand te gaan. Je kunt aan jouw moeder voorstellen om een dagje naar bijvoorbeeld Bergen aan zee te gaan. Andere mogelijkheden zijn Bloemendaal of Scheveningen. Neem bijvoorbeeld een picknickmandje mee met lekkere dingen. Op deze manier zijn jullie er… Lees verder »