Nasim (21) in

Moeder missen

Ik was 6 jaar oud toen me ouders waren gescheiden ik ging met me vader mee naar B. sins die dag had ik geen contact meer met me moeder na 14j had ik terug contact ik moest terug naar B. er waren reden iets met gevangenis en daarna heeft de gwn contact gebroken en ik woon nu al 5maanden U. ik weet wel dat ze in R. Woon ik mis haar verschrikkelijk

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Bedankt voor het delen Nasim! Het klinkt alsof je veel hebt meegemaakt. Uit je vraag maak ik op dat je je moeder mist. Dat kan ik me goed voorstellen als je haar na 14 jaar eindelijk weer hebt gezien en gesproken. Waar zou je behoefte aan hebben of wat zou je allerliefste willen? Laat je nooit tegenhouden door belemmeringen of door mensen die tegen je zeggen dat iets onmogelijk is. Ik gun je het contact met je moeder in ieder geval enorm. Weet dat er altijd mensen zijn die naar je willen luisteren. Zo zijn er bij Villa Pinedo nog… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hoi lieve Nasim, Wat knap dat je dit durft te delen! Zoals ik het lees in je bericht had je na 14 jaar geen contact met je moeder weer even contact en heeft ze dat weer verbroken. Wist je vader dat je weer contact had met je moeder? Toen ik 9 was is mijn moeder ook weg gegaan. Ik heb daar zelf ook veel last van gehad. Nu nog soms. Ik miste haar vooral op momenten wanneer ik bij vrienden/vriendinnen was of bij een feestdag waar heel de familie dan kwam. Herken je dat ook? Toen ik wat jonger was… Lees verder »