Charlene (10 jaar) in

Moeder lang niet gezien

hoi allemaal ik ben charlene en ik heb een heel groot probleem ik heb mijn moeder al heel lang niet gezien ( wel over de telefoon) zins het vorig schooljaar en ik huil 😭😭heel veel en ik wil er van af heef een van jullie tips voor mij

groetjes
van

charlene

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
2 jaren geleden

Oei dat is niet fijn, ik zie zelf mijn broer niet vaak en heb daar ook moeite mee ik zou zelf gewoon elke dag een berichtje sturen en misschien reageert ze dan wel! Daar ben ik zelf wel altijd blij mee

Jasper
2 jaren geleden

Hi Charlene, best heftig dat je je moeder al zo lang niet hebt gezien. Ik had ook een periode waarin ik mijn vader nauwelijks zag en lag er soms echt wakker van. Zou je niet met je moeder kunnen afspreken dat je in de vakantie een dagje langs gaat? of dat jullie een keer na school samen een patatje gaan eten? Dat deed ik altijd als ik mijn vader een tijdje niet had gezien. en ik vond het enorm fijn.

groetjes,

Jasper

Charlene
Charlene
2 jaren geleden

hoi Rome goed bankjewel maar het probleem is bat de ene zegt bat moet bat ander regelen de ander zegt ook het zelfde en ik weet niet meer wat ik moet boen en ik ben bang heel bang voor mijn zus en broertje bat ook het zelfde voelen ik wil ze niet in bessen zeituwaatsche brengen ik schat wel met mijn moeder maar van me vader mag ik maar een keer per week bellen met mijn moeder en ik vindt dit niet kunnen ik moet haar kunnen bellen elke bag in de week ..
groetjes van

charlene

Romee
2 jaren geleden
Reply to  Charlene

Hoi Charlene, Wat goed van je dat je op mijn berichtje hebt gereageerd! Het is inderdaad erg vervelend dat er een hele hoop onduidelijk is en jouw ouders lastig tot afspraken kunnen komen. Ik snap ook dat je bang bent dat je zus en broertje net als jij last hebben van hoe de situatie nu is. Misschien dat je met je zus en broer kan bespreken hoe jij je erover voelt dat je je moeder niet ziet en denken zij er wel hetzelfde over. Jullie zouden dan bijvoorbeeld met z’n drieΓ«n met jouw vader kunnen praten over de situatie. Zou… Lees verder Β»

Romee
2 jaren geleden

Lieve Charlene, Wat dapper van je dat je jouw verhaal op het Forum durft te vertellen. Onwijs moedig van je! Zelf herken ik mij voor een deel ook in jouw verhaal. Jij geeft aan dat je jouw moeder heel lang niet hebt gezien. Ik heb mijn vader ook een lange tijd niet gezien en gesproken. Net als jij vond ik dit ook erg moeilijk en was ik hier erg verdrietig over. Als ik ’s avonds in mijn bed lag moest ik ook vaak huilen en ik wist niet zo goed hoe ik ermee om moest gaan. Na een aantal jaar… Lees verder Β»

Anoniem
2 jaren geleden

Ik heb dit zelf ook meegemaakt, ik ben in therapie gegaan en dat heeft mij heel erg geholpen!