Anoniem (11 jaar) in

Missen

ik ben nu bij me vader. maar als ik daar ben mis ik mijn moeder altijd heel erg, en dan huil ik vaak. heeft er iemand tips voor me???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
7 jaren geleden

Hey, dit heb ik ook vaak. Je bent daar echt niet alleen in. Ik heb mijn moeders fotootje in mijn portemonnee zitten zodat ik even kan kijken gewoon. Ik heb het liefst niet echt contact, anders ga ik haar nog meer missen. Maar mijn broer doet juist het tegenovergestelde. Allebei is niet fout. Kijk wat helpt voor jou! Het ligt er ook aan hoe veel dagen je haar niet ziet. Misschien kan je vragen om een ander ritme, waarbij je wat vaker afwisselt en haar niet te lang hoeft te missen. Maar dat ligt er natuurlijk ook aan wat handig… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve, Wat je zegt komt denk ik voor een heleboel kinderen bekend voor. Het is niet gek dat je je moeder mist! Wat bij mij helpt is aan andere dingen denken, en leuke dingen doen. En juist niet teveel contact met mijn moeder te hebben want dan mis ik haar alleen nog maar meer. Maar bij sommige andere kinderen helpt het juist om veel contact te hebben, door veel te bellen en te appen. Kan je dat thuis veel doen? Probeer er een beetje achter te komen wat voor jou helpt. Ik hoop dat je je wat vrolijker gaat voelen… Lees verder »