Manon (11) in

Mis zijn aandacht

Hoi mijn vader heeft 2 zoontjes met zijn “vrouw” en ze zijn 2 en 1 maar hij heeft alleen aandacht voor hun en niet voor mij en mijn zusje hoe moet ik hier mee omgaan

Help me
Gr Manon

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Manon, Bedankt voor je vraag op het forum. Wat lastig dat je het gevoel hebt dat je vader alleen aandacht heeft voor je halfbroertjes. Dat is helemaal geen fijn gevoel en ik snap dat je daar erg verdrietig en boos om kan worden. Misschien is het goed om een briefje aan je vader te schrijven, waarin je jouw gevoel beschrijft en uitlegt waarom jij je zo voelt. Wat doet jouw vader, waardoor je het gevoel krijgt dat hij meer aandacht heeft voor je halfbroertjes dan voor jou en je zusje? Als je dit op papier kunt krijgen, zou je… Lees verder »

annebella
annebella
7 jaren geleden

dat ken ik, ik heb een halfbroertje en daar gaat ook veel aandacht naar toe. maar ook een beetje naar mij.

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hee lieve Manon, Dankjewel voor het stellen van je vraag hier op het forum! 🙂 Je zegt dat je het lastig vindt dat je vader bijna alleen nog maar aandacht heeft voor zijn twee zoontjes die hij met zijn nieuwe vrouw heeft en veel minder voor jou en je zusje. Ik herken de situatie wel. Toen mijn vader met zijn nieuwe vrouw en kind kreeg, kreeg ik ook ineens veel minder aandacht dan daarvoor. Ik kreeg daardoor het gevoel alsof alles om mijn nieuwe broertje draaide en ik niet meer belangrijk was, dat voelde helemaal niet fijn. Mij heeft het… Lees verder »