Floor (14 jaar) in

Mijn vrije tijd

Hi, mijn ouders zijn 5 jaar geleden gescheiden. Ongeveer vier jaar geleden kreeg mijn vader een nieuwe vriendin. (Ik ben om de week bij mijn vader) Mijn vader nam mij en mijn broertje en zusje er ongeveer elk weekend mee naartoe. Dit is wel minder geworden, maar ik ga er nog steeds regelmatig naartoe. Dit niet met echte tegenzin, maar de helft van de tijd kan ik niet met mijn vriendinnen afspreken, of andere dingen voor mezelf doen. Daarbij komt ook nog het feit dat zijn vriendin dochters heeft van dezelfde leeftijd als ik, maar die nooit meehoeven naar ons. Ik heb het hier ook al met hem over gehad, maar hij doet er niets mee. Wat moet ik nu doen, want ik vind het gewoonweg naar dat hij mij mijn “vrije tijd” ontzegt. (Ze woont aan de andere kant van het land, dus dat helpt ook niet echt)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 jaren geleden

Hoi Floor, Fijn, dat je dit berichtje met ons deelt. Wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je geen vrije tijd meer hebt. Ik kan dat mij heel goed voorstellen. Tot mijn achttiende jaar moest ik om het weekend bij mijn vader zijn. Toen heb ik ook verjaardagen en leuke middagen met mijn vriendinnen gemist. Mijn oplossing was toen om weekenden te ruilen. In de weekenden wanneer ik een verjaardag of een leuke middag had gepland, dan was ik bij mijn moeder. De weekenden waarin ik dat niet had, was ik bij mijn vader. Wat ook een oplossing is,… Lees verder »

Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Hi Floor, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Ik kan me voorstellen dat het lastig is. Je wilt in het weekend juist graag je vrienden zien en dan is het ontzettend vervelend als je elke keer aan de andere kant van het land zit. Ik vind het dan ook al heel goed van je dat je tegen je vader hebt gezegd dat je het niet leuk vindt. Misschien kan het helpen om met je vader duidelijke afspraken te maken over hoe vaak je mee wilt naar zijn vriendin. Dat je bijvoorbeeld een weekend in de maand best mee wilt,… Lees verder »