Logan (10) in

Mijn vader zegt wat mijn moeder moet doen

Mijn vader zegt wat mijn moeder moet doen na bijna 3 jaar scheiding. hij vertelt hoe zij moet leven. ik wordt er gek van maar ik durf er niks van te zeggen.wat moet ik nou doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
2 maanden geleden

Hey Logan, Wat een vervelende situatie omschrijf jij! Na 3 jaar scheiding vertelt je vader nog steeds wat je moeder moet doen. Zegt hij dat tegen je moeder, of zegt hij dat ook tegen jou? Mijn vader kon dat ook altijd doen, dan zei hij het niet tegen mijn moeder, maar wel tegen mij en mijn broer. Of als ik iets over thuis vertelde, bemoeide hij zich ermee terwijl hij al jaren niet meer in dat huis woonde! Bijvoorbeeld als mijn moeder besloot iets aan te passen in het huis, en ik vertelde dat, gewoon omdat het onderdeel van mijn… Lees verder »

Pleun
2 maanden geleden

Hey Logan, Wat vervelend om te lezen dat je zo tussen je ouders in staat en je hier gek van wordt 🙁 Ik kan me voorstellen dat het vervelend is om de (negatieve) dingen tussen je ouders te horen. Ondanks dat ik goed begrijp dat je wilt dat je vader stopt met het vertellen wat je moeder moet doen, is het natuurlijk niet aan jou om deze situatie tussen je ouders op te lossen. Dat kunnen je ouder samen. Heb je deze blog van Buddy Naomi al eens gelezen? https://www.villapinedo.nl/blog/naomi-niet-jouw-taak/ Ik denk dat je hier wel het een en ander… Lees verder »