Lana (13) in

Mijn vader woont ver weg

Mijn ouder zijn al een tijdje gescheiden. Mijn vader is heel ver weg gaan wonen. Ik zie hem wel om het weekend, maar als ik daar ben verveel ik me heel erg. Natuurlijk vind ik het wel fijn om hem te zien maar ik kan ook al niet goed omgaan met mijn stiefmoeder en broertje. Wat kan ik hier nou aan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liam
8 maanden geleden

Hoi Lana, Heel goed dat je dit durft te vragen op deze forum! Ik begrijp zelf heel goed wat je doormaakt, aangezien ik in Amsterdam bij mijn moeder woon, en mijn vader in Parijs woont. Ook voel ik me soms verveelt bij mijn vader, maar ik vind het ook wel leuk om hem weer te zien. Eigenlijk heb ik precies dezelfde situatie als jij! Op dit moment zie ik mijn vader ook alleen tijdens schoolvakanties, maar er was een tijd waar ik ook in sommige weekends naar Parijs ging. Dat vond ik alleen teveel, ik vond het te veel moeite… Lees verder »

Maina
8 maanden geleden

Hoi lieve Lana, Wat vervelend dat je je zo verveelt bij je vader en niet zo goed kan omgaan met je stiefmoeder en broertje. Dat snap ik heel goed! Ik heb ongeveer hetzelfde gehad toen mijn vader ergens anders ging wonen na de scheiding. Bijna al mijn spullen bleven bij mijn moeder, waardoor ik bij mijn vader eigenlijk alleen een bed had in de slaapkamer. Ik wist nooit zo goed wat ik moest doen als ik daar was. Uiteindelijk heb ik dat een beetje kunnen oplossen door het te overleggen met mijn vader waarna we er samen voor hebben gezorgd… Lees verder »