Emmelie (14) in

Mijn vader is niet de enige..

M’n vader is zo veranderd na de scheiding. Hij dacht dat wij er geen last van hadden en dat we de scheiding niet moeilijk vonden behalve hij dan. Want hij verloor z’n fam en vrienden. Maar ik verloor ook familie. En ik weet niet hoe ik hier mee moet omgaan. Want ik heb het juist heel moeilijk gehad met de scheiding. Iemand een idee hoe ik hier het beste mee kan omgaan??
(En zeg niet dat ik het tegen hem moet zeggen enzoo want dat werkt niet)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maud
2 maanden geleden

Hi Emmelie, Wat een vervelende situatie! Ik snap je heel erg hoor! Ik vind mijn moeder ook best wel veranderd en mijn moeder had ook het idee dat de scheiding voor haar het zwaarst was en kom soms vergeten dat ik er ook heel veel verdriet van had. Als ik haar vertelde dat ik het ook moeilijk had met de scheiding leek dat niet echt binnen te komen bij haar, herken jij dat met je vader? Dus ik snap ook heel erg het gevoel dat praten met je vader niet werkt. Ik heb op veel manier geprobeerd om te gaan… Lees verder »

Emmelie
2 maanden geleden
Reply to  Maud

Heyy maud
Ik heb niet echt een broer of zus waar mee kan praten want die zijn nog maar 6. Ik ga dus ook al vaan naar m’n verzorgponys maar m’n vader wik dat ik daar ook niet meer naar toe ga. Daar baal ik ook erg van maarja.

Evi
Evi
2 maanden geleden

Hi Emmelie! Wat goed dat jij je vraag hier op het forum durft te stellen, super knap! En wat vervelend dat jouw vader het gevoel heeft dat hij de enige is die verdriet heeft gehad van de scheiding, ik snap heel goed dat het voor jou ook heel erg verdrietig is. Ik heb het ook heel erg moeilijk gehad met de scheiding van mijn ouders dus ik snap heel goed hoe je je voelt, dat is echt niet fijn. Ik vond het vroeger ook altijd heel erg lastig om met mijn vader te praten omdat ik niet het gevoel had… Lees verder »