Adriana (10) in

Mijn vader heeft een nieuwe vriendin

Hoi
Mijn ouders zijn al een jaar uit elkaar en ik ben nu wel een beetje gewend aan de scheiding. Mijn vader heeft een nieuwe vriendin en ik weet niet echt wat ik daar van vind. Ik ken haar pas sinds februari en ze heeft een dochter van zestien en ik ben tien. Ik vind ze best wel aardig maar wil niet te veel met ze samen doen omdat ik anders denk dat mijn moeder dat niet leuk vindt. En bij mijn vader vindt ik het soms ook saai en heb ik niks te doen. Hebben jullie nog tips?
Doei!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne
23 dagen geleden

Hii Adriana, Wat goed dat je deze vraag hebt gesteld op het forum; het is voor mij ook heel herkenbaar wat je vertelt. Je wil je ouders nooit teleurstellen en/of iets doen waarvan je merkt dat je ouders het niet leuk vinden. Heel logisch! Mijn moeder vindt het nog steeds niet leuk dat ik goed kan omgaan met de vriendin van mijn vader, en dat blijf ik heel lastig vinden. Ik probeerde eerst haar naam niet te noemen als ik met mijn moeder praatte en vertelde het vooral nooit als ik iets leuks met haar had gedaan. Inmiddels probeer ik… Lees verder »

Annabel
23 dagen geleden

Hey lieve Adriana, Annabel hier! Wat dapper dat jij iets over jouw situatie hebt geschreven op het Forum, dankjewel daarvoor! Ik herken mij goed in jouw verhaal. Mijn vader kreeg ongeveer 3 jaar na de scheiding ook een nieuwe vriendin en ik moest daar heel erg aan wennen. Het is toch een beetje gek om je vader met een andere vrouw dan je moeder te zien. Vind je niet? Het is daarom helemaal oké om even de tijd te nemen om te wennen aan alles wat er veranderd is. Ik weet het nog goed toen mijn moeder erachter kwam dat… Lees verder »