Fenne (12) in

Mijn vader doet soms niet leuk

Wat moet ik doen als mijn vader soms niet leuk tegen mij en mij moeder en zus praat bijvoorbeeld. Mijn vader zij een keer tegen mijn zus (want het gaat niet goed tussen mijn vader en zus)dat het niet aan mijn vader ligt maar dat het in mijn zus haar hoofd anders gaat.ik zij een keer dat ik met mijn vriendin ging bellen terwijl ik met mijn moeder ging bellen omdat ik bang was dat hij boos zou worden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
6 maanden geleden

Hey Fenne, ik kan me voorstellen dat je hier last van hebt. Als ik jouw bericht lees herken ik het ‘op je tenen moeten lopen’. Herken jij dat ook? (Op je tenen lopen betekent dat je niet helemaal jezelf kan zijn, dat je je moet aanpassen of op je hoede moet zijn). Ik herken dat namelijk heel erg. Mijn moeder kon haar verdriet, frustratie en boosheid snel op mij afreageren (voor mijn gevoel). Ik heb toen heel erg moeten leren om tegen mijn moeder te zeggen wat het met mij deed dat ze dit soort dingen zei. Als ik het… Lees verder »

Romy
6 maanden geleden

Hoi Fenne, Wat knap dat je dit durft te delen hier. Ik kan me goed voorstellen dat het heel vervelend voor jou is dat je vader zulke dingen tegen jullie zegt en dat jullie daar bang van worden. Ik heb zelf niet echt gehad dat mijn vader zulke dingen zei, maar hij zei wel vaak negatieve dingen over mijn moeder en dat vond ik ook heel erg lastig. Ik wist niet zo goed hoe ik daarop moest reageren. Ik heb dit toen gezegd tegen mijn vader en dit hielp wel een beetje. Heb jij al weleens geprobeerd om tegen je… Lees verder »