Anoniem (17 jaar) in

Mijn vader is boos

Hoi,
Mijn ouders zijn op mijn 4e gescheiden. Tot vorig jaar hadden we co-ouderschap en zat ik de ene week bij mijn moeder en de andere week bij mijn vader. Helaas kan ik helemaal niet opschieten met mijn vader, wat soms leidde tot (letterlijk) slaande ruzies. Ik heb daarom een half jaar geleden besloten om volledig bij mijn moeder te gaan wonen. Mijn vader is er heel erg boos om en wilt bijna geen contact met me.

Het erge hiervan is dat de ouders van mijn vader, mijn opa en oma dus, volledig achter mijn vader staan. Ik heb ze altijd verteld hoe het daar aan toe ging en hoe ik me voelde, en nu laten ze me vallen als een baksteen omdat ik voor mijn moeder heb ‘gekozen’. Ik vind dit heel moeilijk en weet niet hoe ik er mee om moet gaan.. Ik was altijd heel close met die opa en oma..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
10 jaren geleden

Hoi Anoniem, Bedankt dat je dit met ons wilde delen, wat een vervelende situatie waar je in zit! Je hebt het gevoel dat je moet kiezen tussen je ouders. Terwijl je in werkelijkheid kiest voor jezelf en de thuissituatie waarin jij je het fijnst voelt, hiermee is helemaal niks mis! Gelet op jullie slechte relatie en de soms (letterlijk) slaande ruzies is het voor jou begrijpelijk om volledig bij je moeder te wonen. Je opa en oma zien ongetwijfeld dat hun zoon verdriet heeft van deze situatie en zullen hem daarom natuurlijk steunen. Dit betekent niet dat ze jou hoeven… Lees verder »