sharissa (Jonger dan 7) in

Mijn vader

Hallo allemaal

Mijn vader stuurd steeds brigten wandt we zijn er een hele tijd niet geweest .
Dit schrijfd hij “. Hoi lieferd hoe gaat het ,,
Dat is best vervelend.
Als jullie tips hebben stuur ze dan !!!!!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
9 jaren geleden

Hallo Sharissa,

Ik weet niet wat de situatie is in jouw gezin en waarom je je vader heel lang niet hebt gezien. Maar als ik het zo lees denk ik dat je vader gewoon wil horen of alles goed met jullie gaat en omdat hij jullie zo lang niet heeft gezien wel contact wil.
Als je het vervelend vind kun je er ook met je mama over praten.
Liefs,

Lotte

Dara
Dara
9 jaren geleden

Hoi Sharissa, Ik ben het ook met Femke eens dat je vader het waarschijnlijk goed bedoelt. Hoogstwaarschijnlijk mist hij je gewoon en wilt hij jou niet kwijt raken. Of in elk geval wilt hij weten hoe het met je gaat. Dat hij hoopt dat het goed gaat met jou en op de enige manier die hij heeft een beetje voor je wilt zorgen. Ik kan niet precies weten waarom dit vervelend is voor jou omdat ik de omliggende situatie niet snap maar ik kan me een aantal dingen voorstellen: – Dat je het misschien niet fijn vindt omdat je geen… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Sharissa, Bedankt voor je berichtje hier op het forum! Goed dat je om tips vraagt. Rot om te lezen dat je het als vervelend ervaart dat je vader steeds berichten stuurt. Toch klinkt het in mijn oren als een lief berichtje. Hij heeft jullie al een tijd niet gezien en vraagt zich af hoe het met jullie gaat. Nu weet ik natuurlijk niet wat er is gebeurd in jullie situatie, maar misschien is het een idee om eens met je vader te praten over waarom je het zo vervelend vindt dat hij dat soort berichtjes stuurt. Hij is zich… Lees verder »